“Хотів достукатися”: дружина Кузьми Скрябіна зізналася, кому співак платив гроші, щоб потрапити в шоу-бізнес

Виявляється, легендарному співаку було важко конкурувати з іншими представниками шоу-індустрії. Том задля популяризації власної музики, йому доводилося платити.

Дружина відомого українського співака Кузьми Скрябіна, який залишив цей світ після автокатастрофи у 2015, розповіла, що артистові було важко просувати своє бачення музичної творчості. Щобільше, щоб шанувальники могли насолоджуватися піснями артистка, йому доводилося платити шалені гроші. Про це Світлана Бабійчук повідомила у розмові з Тіною Кароль.

20 років тому у музичний простір України стрімко ввірвався російський шансон. Звісно, прихильнику української мови та культури Кузьмі Скрябіну це не сподобалося. Чоловік всіма силами намагався популяризувати вітчизняні хіти, але його творчість називали “не форматом”. Тоді, чоловік пішов на відчайдушний крок та почав платити радіостанціям за трансляції його пісень. Про які суми йде мова, жінка не повідомила, лише зазначила, що це відбувалося не один раз.

“Він уже хотів достукатися до всіх. На радіо в ці роки був повністю російський шансон”, – пригадує Світлана.

Дружина Кузьми Скрябіна розповіла, кому співак платив на початку карʼєри
Дружина Кузьми Скрябіна розповіла, кому співак платив на початку карʼєри

На думку Світлани, артист не розумів, чому українці продовжують споживати російський контент, коли українські співачки та гурти роблять чудові речі. Він вважав, що ми маємо підтримувати вітчизняних артистів. Пройшло багато часу, перед тим, як ми це усвідомили. Наразі, українська музика в шані та нарешті здобула популярність серед слухачів.

Дружина Кузьми Скрябіна розповіла, кому співак платив на початку карʼєри
Дружина Кузьми Скрябіна розповіла, кому співак платив на початку карʼєри

Нагадаємо, Кузьма загинув у лютому 2015 року, коли повертався після концерту додому. Багато хто впевнений, що аварія сталася не випадково. Зокрема мама артистка повідомляла, що йому не раз скручували колеса. На її думку, Скрябін перейшов дорогу впливовим людям, які не змогли пробачити йому озвученої правди.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?