Рубрики: Новини
30.07.2024 16:01

Це її фішка! Могилевська показала зблизька свій ніс “картоплею” у профіль: такий був у Репяхової до пластики

Відома продюсерка Наталя Могилевська розповіла, який ніс має все своє життя, прокоментувала плітки про пластику і пояснила чого ніколи не зробить.
Поділитися

Вже легендарна українська акторка, телеведуча, співачка, продюсерка Наталя Могилевська відкинула плітки про те, що в неї зроблена “пластика носу”. Про це вона публічно заявила в своїй stories в соцмережі Instagram. Зірка опублікувала фото свого обличчя з близька і в профіль. Таким чином її підписники змогли добре розгледіти її очі, ніч та губи дуже і дуже зблизька. Під час опитування в stories (питання — відповідь), одна з читачок співачки написала: “У Вас гарна пластика носа”.

Безумовно, що за комплімент Наталя Могилевська була дуже вдячна. А от щодо того, що в неї зроблена пластика, цю не правдиву інформацію вона відкинула. Більше того, вона пояснила, що у неї все життя не правильна форма носу і це її фішка. Тобто плюс, а не навпаки мінус. Також вона наголосила, що точно, 100%, ніколи не зробить пластику носу.

Наталя Могилевська прокоментувала плітки щодо пластики свого носу

Ніс у Наталі Могилевської гарний, але точно не як у всіх. І дійсно, це особливість, а тому є перевагою. Від самого початку її ніс іде рівним, потім, як трішки з довгуватою “горбинкою”, а далі широкий. Досить часто про таку форму говорять “ніс картоплею”. Але у співачки це не зовсім так, але щось схоже. Утім, такий ніс ідеально підходить до її форми обличчя. Бог знав, що і як створювати, тому все добре.

Варто відзначити і гарні повіки співачки, які вона показала закривши очі і також зблизька. Вони великі, широкі, але без глибоких “провалів”. Вона показала світлину на якій її повіки всипані золотистими тінями, а вії дуже об’ємні.