48-річна Наталя Могилевська розповіла про найважчу роботу у світі, яку їй доводилося робити: “Ви зрозумієте”

Люди по-різному уявляють важку роботу. Однак Наталя Могилевська запропонувала підписникам лише одну задачу, складність якої зрозуміє кожен, незалежно від освіти чи обраної професії.

Наталя Могилевська — одна з найвідоміших і найталановитіших артисток України. Її багатогранний талант охоплює не лише спів, але й продюсування, танці, роботу на телебаченні та акторську майстерність. За роки кар’єри зірка випустила безліч хітів та взяла участь в сотнях різноманітних проєктів. Здавалося б, для знаменитості з таким багатим бекґраундом не повинно існувати складнощів.

Але Наталя точно знає, що найважча робота у житті — це не робити нічого. Мова не про банальну лінь, не про відсутність фізичної активності чи сон. Під цим співачка має на увазі здатність повністю розслабити тіло та мозок, відпустити будь-які переживання та розвантаживши мозок.

“Пропоную 1 хвилину заплющити очі і ні про що не думати. Жодної думки за 60 секунд. Цікаво, чи вийшло. Я буду здивована”, — написала Могилевська

Наталя Могилевська показала, як вона відволікається від буденності
Наталя Могилевська показала, як вона відволікається від буденності

І дійсно, досягти тієї здатності розслаблятися, щоб навіть не думати ні про що зайве, вдається дуже малій кількості людей. Зазвичай, сідаючи, щоб відпочити, ми продовжуємо думати про плани, проблеми, способи їх вирішення. І в цьому всьому ми лише глибше себе закопуємо в рутину та труднощі, із яких складно вивільнитися.

Пані Наталя пропонує навчитися не робити нічого, не відволікаючись на зовнішні фактори. І з цією здібністю прийде розуміння того, чого саме ми потребуємо в житті, які напрямки в ньому ми обрали хибно, а де недопрацювали.

Ніколи не пізно бути щасливими

Знаменита співачка точно знає, що завжди можна зробити своє життя кращим. Зірка довгий час не мала бажаного щастя в особистому житті. Її перший шлюб з Дмитром Чалим протримався недовго. Другий обранець — бізнесмен Єгор Долін — був для неї чудовою парою. Але через його надмірні ревнощі до роботи Могилевської шлюб протримався лише 5 років.

Наталя Могилевська показала, як вона відволікається від буденності
Наталя Могилевська показала, як вона відволікається від буденності

Зараз у Наталі є серйозні стосунки з коханим Валентином. Артистка не любить розповідати подробиці особистого життя, тому про нового обранця відомо мало. Але прямо перед новим роком Могилевська здивувала всіх заявою: вона тепер — мама. Знаменитість вирішила взяти з дитбудинку одразу двох дівчаток. Причому довгий час співачка не говорила про такі серйозні зміни в своєму житті.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.