Рубрики: Новини
30.07.2024 16:29

“Дуже важко”: колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова розповіла про трагедію у своїй сімʼї

Відома українська продюсерка Олена Мозгова розповіла про непрості часи у своїй сімʼї. Зірка не стала приховувати своїх почуттів, а навпаки – поділилася усім.
Поділитися

Олена Миколаївна завжди гордо говорила про те, що являється татусевою дочкою. Вона завжди могла покластися на власного батька, і робила це у час, коли наставали проблеми. Зокрема, колись давно вона розповіла, що Микола Мозговий насправді був проти її стосунків з Олександром Пономарьовим, адже не бачив їх разом. Але прийняв зятя і підтримував пару.Коли спадкоємиця захотіла розстатися, він зробив усе, щоб зробити для неї це максимально безболісно та вигідно.

Але батьки йдуть. І Микола Мозговий також пішов, що стало для його зіркової дочки найважчим ударом у житті.

Олена Мозгова розповіла, як пережила смерть батька Миколи Мозгового

Олена Мозгова розповіла, як пережила смерть батька Миколи Мозгового

30 липня композитор пішов з життя, залишивши дочку та кохану дружину. Жінки не могли прийняти факту його кончини, важко справлялися з даною ситуацією і пронесли цю трагедію крізь життя.

Кожного року Олена Мозгова у річницю смерті свого батька згадує про цей жахливий день, розповідає про свої почуття та емоції, про смирення та бажання ще раз почути та обійняти свого батька. Так і у 2024-у Олена Миколаївна опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook черговий пост про композитора.

“Найтрагічніший день мого життя. Довгий шлях прийняття того факту, що я вже не можу у цьому житті тебе обійняти, давався важко… Дуже важко. Але 14 років практик, пошук відповідей і пізнання зробили свою справу. Я відпустила той нестерпний біль, прокинулась. Повернула собі себе і знайшла відповіді”

Олена Мозгова розповіла, як пережила смерть батька Миколи Мозгового

У своєму зверненні Олена пообіцяла батькові, що вони ще зустрінуться, а також передала йому поцілунок.

Користувачі одразу ж відреагували на щемливі слова зірка до свого тата і у коментарях також поділилися своїми почуттями та висловили підтримку продюсерці.