“Вам не соромно?”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова накинулася на “своїх”: кому і за що дісталось від продюсера

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова рознесла у соціальній мережі українських знаменитостей.

Знаменита українська продюсерка та дочка легендарного Миколи Мозгового Олена Мозгова завжди славилася принциповістю, прямолінійністю та сміливістю говорити все, що вона думає.

Коли в Україну прийшла війна зірка почала варити їсти для бійців з територіальної оборони, активно говорила про тих, хто намагається всидіти на двох стільцях, але утримувалася від зайвого гаміру та хайпу, концентруючись лише на соціально важливих та гострих темах.

Олена Мозгова публічно розкритикувала українських зірок

Як продюсер, Олена Миколаївна прекрасно знає, що український шоу-бізнес має безліч недоліків, і в нього є великий простір для розвитку. І, звісно, жоден розвиток неможливий без об’єктивної критики.

Олена Мозгова показала, як виглядала в юності
Олена Мозгова публічно розкритикувала українських зірок

Нещодавно Мозгова оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook свої думки стосовно тих знаменитостей, які хваляться своїми нагородами та званнями, наче громадяни Радянського Союзу. І вказала їм на те, що дану рису вони успадкували точно з часів, коли Україна була його частиною.

“Вас самих від себе не нудить, орденоносці-грамотоносці? Народні, заслужені, простужені, навіщо вам усе це? Вам не соромно?”, – написала продюсерка.

Олена Мозгова публічно розкритикувала українських зірок

Хто саме так роздратував зірку вона не сказала, залишаючись, хоч і принциповою, але шанобливою до інших людей. Але і без цього її слова виявилися доволі провокаційними, гострими і не не полишеними байдужості. Втім, українські глядачі і без того знають, хто полюбляє робити наголос на своїх заслугах.

Нагадуємо, раніше громадськість була дуже здивована та розгнівана нагородами, які отримали Євген Кошовий, Віталій Козловський, Олена Кравець та інші артисти, які активно працювали над збором коштів для майбутньої перемоги України. Багатьом це здалося недоречним та несправедливим по відношенню до інших артистів.

Схожі статті