Рубрики: Новини
31.07.2024 14:44

“Ввечері зацілую”: Володимир Дантес зізнався в любові до Олексія Дурнєва — як тепер бути Даші Кацуріній?

Стосунки Володимира Дантеса та Олексія Дурнєва часто стають предметом обговорення. До їхньої дружби прикована така увага, бо броманс часом починає нагадувати романс. І Дантес знову дав привід.
Поділитися

Володимир Дантес та Олексій Дурнєв — чудові друзі з прекрасним почуттям гумору. Іноді воно скеровує їх на досить екстравагантні дороги, через що свого часу деякі коментатори навіть вважали їх взаємно закоханими. Звісно, з часом всі звикли до подібних жартів, але заради привернення уваги до себе та спільних проєктів хлопці досі їх використовують.

Цього разу приводом для розмови про черговий поцілунок став день народження Олексія. Народився Дурнєв у досить магічну дату, оскільки вона збігається з днями народження Гаррі Поттера та його авторки Джоан Ролінґ. Тому, якщо Володимир ввечері все ж вирішить поцілувати Олексія, як і обіцяє, цей поцілунок точно має стати чарівним.

Володимир Дантес привітав свого друга Олексія Дурнєва з 38-річчям

Володимир Дантес регулярно співпрацює не лише з Олексієм. Також разом з гумористами театру абсурду “Воробушек” та стендапером Антоном Тимошенком він створив кавер-гурт BADstreet Boys, який просуває збори для наших захисників.

Нещодавно артист представив композицію спільно зі співачкою Jerry Heil, яка неодноразово писала Володимиру тексти для його пісень. Вперше трек почули відвідувачі Atlas Weekend. Презентація кліпу на пісню “Губи у губах” запланована на 2 серпня. Та рядки з анонсу уже встигнули завіруситися серед користувачів у TikTok.

“Я ховаю губи у губах,

бо вони від вітру пересушені.

В мене поступово їде дах,

як в старої дачі десь на Сумщині”.

Володимир Дантес анонсував новий кліп на спільну пісню з Jerry Heil

У фрагментах музичного відео між Jerry Heil та Дантесом створилася така чудова хімія, що дехто з шанувальників навіть уявив, якою б чудовою парою вони були. Але співаки є просто хорошими друзями та колегами, а Володимир щасливий у стосунках з Дашею Кацуріною.