Як Надя Дорофєєва намагалась “увести” коханого близької подруги: такого від ексдружини Дантеса не очікували

Зірки, як і пересічні люди, мають звичайні людські слабкості. Наприклад, Надя Дорофєєва закохалася в чоловіка близької подруги, але не бачить в цьому нічого недопустимого.

Як можна відібрати коханого у власної подруги? Багато подібних реакцій можна було зустріти в соціальних мережах у перші місяці після офіційного підтвердження стосунків між співачкою Надею Дорофєєвою та ресторатором Мішею Кацуріним. Та й зараз подекуди коментатори не втрачають можливості нагадати про цей “факт”. Чому в лапках? Нумо розбиратися.

У свідомості людей зірки повинні бути чимось ідеальним. Чудовий одяг, бадьорий вигляд та життя, як в голлівудських фільмах. Якщо звичайна людина з’явиться на вулиці у недостатньо охайному вбранні, то ніхто на неї не зверне увагу або максимум подумає, що вона просто не виспалася. А про зірку підуть чутки, що вона себе запустила та знаходиться на дні.

Різноманітні плітки почали ширитися мережею й після того, як Надя Дорофєєва зійшлася з Мішею Кацуріним. Але правда полягає виключно у тому, що пара просто закохалася. Ніхто не намагався забрати іншого з сім’ї. Та й Даша сама зізнавалася, що в деяких моментах вона робила помилки, коли занадто часто хотіла бути поруч з Мішею, виснажуючи його цим.

Міша Кацурін на спільному фото з Надею Дорофєєвою
Міша Кацурін на спільному фото з Надею Дорофєєвою

Розлучення Наді з Володимиром Дантесом стало несподіванкою для шанувальників, але не для самої пари. До цього рішення вони йшли довгий час, оскільки розуміли, що вони живуть разом та їм чудово, проте виключно, як друзям. Іноді кохання може перерости в дружбу. Але може бути й навпаки. Саме так сталося з Дантесом та Дашею Кацуріною.

Хто тільки не жартував про “обмін” між двома парами. Хоча насправді стосунки між Дашею і Володимиром зародилися вже після розриву обох шлюбів. А почалися вони із дружби. Бо у Дантеса та Кацуріної було не тільки багато спільного в минулому, але й схожа життєва ситуація. Вони підтримували одне одного, завдяки цьому зблизившись.

Кохання — це сильне почуття. Воно не є свідомим вибором. Але коли кохання виникає, то немає сенсу з ним боротися, а тим паче залишатися з людиною, до якої немає почуттів. Це буде робити нещасними всіх. А всі четверо зірок сьогодні щасливі саме тому, що дозволили собі кохати. І вони є чудовим прикладом для інших людей.

Даша Кацуріна зі своїм коханим Володимиром Дантесом
Даша Кацуріна зі своїм коханим Володимиром Дантесом

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.