Рубрики: Новини
31.07.2024 15:22

Одужає, коли буде за 60+: супер молода Надя Дорофєєва вперше розповіла про свою недугу, що заважає жити

Зіркова співачка Надя Дорофєєва опублікувала жартівливу світлину зі своїми ногами і розповіла про те, який має недуг. А також те, коли саме і як він у неї пройде.
Поділитися

Наймодніша і найстильніша українська співачка, блогерка та авторка пісень Надя Дорофєєва розповіла, що має одну недугу, яка заважає їй повноцінно і щасливо проживати своє зіркове життя. Про це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram. До всього цього, зірка виставила дуже жартівливу світлину на якій видніються лише її одні ноги. Але у такому форматі, ніби вона вже все — “відкинула свої копита”. І вже на фоні такої позитивної фотографії вона пояснила у чому власне справа.

Значного дискомфорту у зірковому житті співачці завдає мігрень. Ще коли Наді Дорофєєвій було 19 років, вона вирішила раз і назавжди розібратися з цим питанням. Але не тут то було. Тоді співачка обстежилася і виявила причини своєї мігрені. Утім, на питання, як же все таки позбутися цих всіх приступів мігрені, лікарі відповіли їй, що вона (мігрень, ред.) сама пройде, коли зірці “стукне” 60+.

Надя Дорофєєва розповіла про свою важку недугу

Не дивлячись на те, що Надю Дорофєєву досі і знову, час від часу, “відвідує” мігрень, вона бажає всім людям дивитися на світ із таким же позитивом, як та лікарка, яка їй сказала, що мігрень пройде сама по собі в 60+ років.

“Перший раз вона сталася зі мною у мої 19 років (мігрень, – ред.), причому з “аурою” (ті, хто в тємі, зрозуміють)”, – прокоментувала свою недугу ще зовсім молода співачка.

Як відомо, мігрень характеризується періодичним головним болем середньої та високої інтенсивності. Найчастіше такі болі в голові пов’язують з ураженням вегетативної нервової системи. Від цієї “штуки” по всьому світу потерпає понад 10% населення. Це досить такий високий відсоток людей від загальної кількості тих осіб, які мешкають на планеті Земля.