Рубрики: Новини
31.07.2024 15:28

“Я не ідеальна Оля Цибульська”: відома співачка розповіла про всі свої “проколи” і назвала свою “цінність”

Співачка, мама, блогерка та письменниця Ольга Цибульська розповіла про свою справжню цінність, свої емоції, а також те, що робить її щасливою та живою.
Поділитися

Відома українська співачка, телевізійна та радіоведуча Ольга Цибульська показала свої веселі і надзвичайно активні будні разом із своїм сином. Вона розповіла про ситуацію, яка знайома абсолютно кожній жінці в Україні. А саме, після важкого робочого дня мамі хочеться хоч трішки тиші, але дитина має свої плани. Про те, як зірка втомилася і хоче спокою, а її син вирішив тарабанити у барабан, вона показала в своїй stories, яку виклала в соцмережі Instagram.

За її словами, вона любить свого сина до глибини душі і хоче, аби він кайфував від себе і свого життя. При цьому, бувають моменти, коли їй дуже важко. А саме поєднати наступне: бути хорошою мамою, професійно розвиватися і найголовніше — просто не “поплавитися” з усім тим, що відбувається навколо.

Ольга Цибульська переконана, що її життєві ситуації з тим, як бути мамою, і як зі всім справлятися, знайомі кожній жінці. Це важко, але всі ми живемо і тримаємося. Навіть на відео, де син тарабанить у барабан, зірка тримається хорошою мамою. Вона просто терпить те, що робить син, навіть при цьому приймає всю цю ситуацію, посміхається, злегка пританцьовує і входить в той кураж, який на барабані “відстукує” її син.

Крім цього, вона по “сміялася” з тих жінок, які вважають себе ідеальними, які не помиляються, не говорять ніколи дурниць, не розчаровуються, ні про що не шкодують, а головне — вони все завжди встигають.

“У мене все прораховано, сплановано, я все встигаю: бути мамою, артисткою, блогеркою, письменницею. Тьфу! Я теж бішуся від таких “ідеальних” людей”, – пояснила Ольга Цибульська в своєму відео Reels, яке до кинула в stories до своєї пригоди з сином-барабанщиком.

Насправді, Ольга Цибульська зовсім не ідеальна жінка, якою вона себе подала на початку відео. І вона щиро дивується, коли її додають до когорти тих жіночок. Тому що, справжня Ольга Цибульська переповнена емоціями: від болю до відчаю, від щастя і до блаженства. При цьому, вона часто помиляється і не завжди знає, як усе виправити. Боїться близькості, хоча дуже хоче мати когось поруч.

“Я іду вперед, хоча не знаю, як воно далі буде. Мені здається, що ніхто не знає. Я зі своїм відкритим серцем не та ідеальна Оля…”, – зробила відкриту заяву зірка.

Ще вона додала, що її найбільша цінність — це відчувати і не боятися жодних емоцій. Бо саме вони роблять її живою. А значить — щасливою!