“Мені соромно, правда”: розлучниця Ольга Цибульська віддала власного сина і зізналася, що відчуває сором

Ольга Цибульська щиро поділилася емоціями та розповіла, через що відчуває сором.

Не так давно в українському шоу-бізнесі прогримів небувалий скандал. Відомий виконавець Олег Кензов вийшов на сцену в нетверезому стані та влаштував справжній перфоманс з використанням нецензурної лексики та недоречними жартами у сторону глядачів. Деякі артисти утрималися від коментарів, а деякі вирішили, що варто сказати власну думку.

Ользі Цибульській соромно

Нещодавно співачка Ольга Цибульська розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що відвезла свого сина Нестора до бабусі, так як сама збирається у концертний тур, і згадала витівку Олега Кензова.

Скріншоти сторінки Ольги Цибульської

Співачка зізналася, що їй соромно за нього, і додала, що така поведінка просто неприпустима для артиста. Зірка виразила надію, що глядачі вимагали свої гроші за квитки назад.

“Просто поводиться, як бидло. Інакше я не можу підібрати слів. Вважає, що артист — це якась особлива раса, що це не професія, а якесь благословення і всі мають цілувати тобі ноги, бо ти з мікрофоном на сцені. Мені соромно, правда, дуже соромно. Сподіваюся ви, хто був на концерті потребували гроші назад, тому що я би на вашому місці так зробила”, — заявила зірка у розділі сторіз у власному мікроблогу.

Нагадуємо, що славнозвісний концерт Олега Кензова, який оскандалився на всю Україну відбувся декілька днів тому у Бердянську. Відеоролики з бешкетуванням та жартами артиста розлетілися по мережі наче гарячі пиріжки, і викликали резонанс серед користувачів мережі.

Варто відмітити, що це не перший раз, коли Кензов потрапляє бід бурю незадоволення аудиторії.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.