Рубрики: Новини
31.07.2024 16:57

Ведучий “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін несподівано порвав реквізит і потрапив у конфуз: “До одного місця”

Зірка ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін несподівано порвав реквізит і потрапив у конфуз. Людмила Барбір стояла поруч, але не встигла зреагувати.
Поділитися

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір мають величезний досвід роботи у прямому ефірі, але навіть він не гарантує відсутність різноманітних конфузів, так як пряме включення буквально полишає можливості журналістів контролювати абсолютно все. Єдине, що залишається — вміти правильно вийти ситуації та зреагувати.

Буквально нещодавно Людмила Барбір втрапила у гучний конфуз, і можна навіть сказати, що скандал: телеведуча не знала, що знаходиться в ефірі і дозволила собі використання нецензурної лексики. Руслан Сенічкін відреагував майже одразу, заявивши, що усі ми — люди, і допускаємо вживання лайки. Але велику кількість глядачів це не переконало. Зокрема, зірку засудили за таку поведінку.

Ведучий​ “​Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі

 Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі

На цей раз у невеличкий конфуз потрапив Руслан, але він свою чергу зміг стриматися, і хоча також продемонстрував емоції, справа далеко не зайшла.

Зірка у ранковому ефірі показував, як перевірити кавун. Для цього йому необхідно було використати гумові перчатки, але під час їх одягання одна порвалася. Спочатку телеведучий хотів її замінити, однак пізніше передумав, заявивши, що в це “до одного місця”.

Реакція зірки вийшла навіть смішною, і одразу потрапила репостом на особисту сторінку Єгора Гордєєва в соціальній мережі Instagram.

Нагадуємо, не так давно Руслан Сенічкін давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше за тривалий час розповів про своє особисте життя. Зірка підтвердив, що на даний момент являється холостяком, коханої жінки немає, як і дітей, і поки що не задумується про створення сім’ї. Мовляв, на даний момент йому комфортно.

Родина в нього невелика, і складається з матері та двох сестер, яких він обожнює. Однак, багато років публіка підозрює, що окрім близької дружби насправді у Руслана та Людмили можуть бути почуття.