Рубрики: Новини
01.08.2024 09:55

Виховує близнючок і працює в Німеччині: що відомо про обраницю спадкоємиці Мозгової і Пономарьова?

Нещодавно дочка Олени Мозгової повідомила про свої нові стосунки. Що відомо про її обраницю та як відреагував на це вітчим Олександр Пономарьов?
Поділитися

Як відомо, старша дочка Олени Миколаївни Зоя народилася у її першому шлюбі. Тата дівчини звали Дмитром. Так склалося, що виховати свою дочку він не зміг: чоловік помер, коли дівчині було всього 4 роки.

Однак, у житті маленької дівчинки з’явився чоловік, який взяв на себе обов’язки її батька, і навіть попри погані стосунки з її матір’ю не відмовився від падчерки, і досі любить її. Мова йде про Олександра Пономарьова. Коли в нього закрутився роман з Оленою Миколаївною, в неї на руках вже була маленька дівчинка, яку він не просто прийняв, а впустив у своє серце. Незабаром народилася дочка Женя.

Падчерка Олександра Пономарьова розповіла про свою нову обраницю

Падчерка Олександра Пономарьова розповіла про свою нову обраницю

Олександр Пономарьов регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільні фотографії зі спадкоємицею, вітає її з днем народження і не відокремлює від своїх рідних дітей. Вона в свою чергу поводиться вельми відкрито в інформаційному просторі, адже можу покластися на своїх батьків, яким в усьому довіряє.

Зокрема, нещодавно стало відомо, що вона зустрічається з дівчиною на ім’я Юлія. У її профілі є посилання на так би мовити її візитівку, де вона розповідає про себе. Виявляється, дівчина має сім’ю.

“Я навчалася в Харківському національному аерокосмічному університеті в Україні з 2004-го до 2009 року й відтоді закінчила кілька курсів SEO і WordPress, включно з курсом SEO для WordPress експертного рівня. Станом на зараз я перебуваю в Німеччині, хоча надаю свої послуги клієнтам по всьому світу. Коли я не працюю, найбільше мені подобається проводити час із моїми п’ятирічними доньками-близнючками”, – повідомила вона.

У профілі є фотографії з разом з Зоєю, і помітно, що жінкам добре разом, а у стосунках ідилія. Цілком можливо, що разом вони проведуть усе життя і зустрінуть старість.