“Батько моєї дитини — Олександр Пономарьов”: Марія Яремчук зізналася, що їй незручно перед дружиною співака

Популярна українська співачка Марія Яремчук зізналася, що їй незручно перед дружиною Олександра Пономарьова після новини про його батьківство.

Чутки про імовірний зв’язок Марія Яремчук з Олександром Пономарьовим ходили вже дуже давно. Цьому посприяло зізнання артиста у романі зі своєю колегою, а пізніше її зникнення з радарів. У публіки залишилося дуже багато запитань, і майже жодних відповідей. Тим паче, що неодноразово зірки говорили на публіці про те, що у співака все ж таки є кохана жінка, але її особистість також розсекречувати ніхто не поспішав.

Декілька тижнів тому стало відомо, що Марія Назарівна стала матір’ю. Поповзли чутки, що Олександр Пономарьов цілком імовірно може бути батьком.

Марія Яремчук прокоментувала чутки, що батько її дитини — Пономарьов

Олександр Пономарьов розповів про щасливе поповнення в родині
Марія Яремчук прокоментувала чутки, що батько її дитини — Пономарьов

Останньою краплею для співачки став коментар її рідного брата. Зірка вийшла на зв’язок на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і дала офіційний коментар на рахунок усього написаного, почутого та озвученого.

“Так виявилось, що батько моєї дитини – Олександр Пономарьов, з якогось перепугу. Аж незручно перед жінкою Саші”

Марія Яремчук прокоментувала чутки, що батько її дитини — Пономарьов

За словами артистки, їй незручно перед коханою Олександра Пономарьова, яка вимушена читати ці плітки. Так само зірка дала зрозуміти, що її коханому також не по собі.

Нагадуємо, раніше в мережі неодноразово з’являлася інформація про імовірну кохану Олександра Пономарьова. Окрім Марія Яремчук, на цю роль просто знайшла ще одну жінку. Із великою імовірністю саме вона є його обраницею. Мова йде про концертну директорку зірки. Вже неодноразово виникала плутанина з її іменем. Хтось вважає, що це Софія, хтось що Наталія. Ба більше, у контактах артиста вказано, що його директором є пані Софія, але у додатку GetКонтакт надається інформація, що жінку звуть Наталією.

Також до мережі потрапляли фотографії пари. Зокрема Олександр зі своєю обраницею засвітилися півроку тому на кадрах, які публікував Володимир Остапчук.

Схожі статті

“Я несподівано почав заробляти”: 39-річний Анатолій Анатоліч розповів, що зблизило його з дружиною Юлією

Іноді всього одне знайомство здатне повністю перевернути життя людини та залишити по собі враження, які неможливо забути. Сталася така зустріч й у житті відомого шоумена Анатолія Анатоліча.