Рубрики: Новини
01.08.2024 12:03

Без комплексів: Настя Каменських показала своє заспане обличчя — у 7 ранку вже була у спортзалі

Знаменита Настя Каменських з самого ранку вже працює у спортзалі. Гарна та струнка фігура, а ще обличчя без зморшок, вимагають від зірки постійної роботи над собою.
Поділитися

Можливо читачі видання “Сенсація” ще спали, а ось відома українська співачка та блогерка Настя Каменських (NK) уже о 06:51 ранку була вмита, одягнута та зібрана, і прибула до спортивної зали на заняття. Саме такою ціною дається зірці її струнка та гарна фігура. Щоб мати таке розкішне тіло, як у Насті Каменських, потрібно не спати зранку, а швидко прокидатися, одягатися і вирушати на тренування.

Світлину того, як зірка у чорно-рожево-жовтій спортивній олімпійці вирушає зранку на тренування, вона сама опублікувала в своїй stories в соцмережі Instagram. У відомої співачки ще було “заспане” обличчя, не повністю розкриті повіки та повна відсутність макіяжу. До речі, Настя Каменських дуже гарно виглядає з самого ранку без жодного тону чи коректору. У неї свіже та чисте обличчя без вугрів та висипань.

Немає на обличчі у 37-річної зірки і жодної зморшки. А її губи мають природній малиновий колір. Гарна шкіра обличчя, як і фігура, зірці не дістається легко та просто так. Раніше вона вже розповідала про те, що кожного дня вона виконує певні процедури. А саме, ретельно очищує шкіру спеціальними засобами, тонізує її, зволожує, робить масаж і обов’язково наносить засоби для захисту від сонечка (від ультрафіолетового випромінювання), що містять високий SPF.

Також знаменита Настя Каменських завжди дбає про належний водний баланс свого організму. Кожного ранку вона обов’язково випиває хоча б один стакан води. Загалом вживання рідини є дуже важливим для того, щоб відтермінувати процес старіння організму (довше лишатися зі шкірою без зморшок). Адже організм людини на 75% складається з води. І саме нестача рідини в організмі призводить до того, що шкіра втрачає свою еластичність і недостатньо відновлюється. От саме зневоднення організму призводить до швидшої появи зморшок. І найперше мімічні зморшки з’являються на чолі. Тому NK завжди рекомендує вживати багато рідини і корисну їжу.