Рубрики: Новини
01.08.2024 17:43

Вагітна дружина Володимира Остапчука приготувала сніданок і сказала шоумену, що з нього 560 гривень: рецепт

Відомий ведучий і комік Володимир Остапчук до одружувався до того, що з нього тепер беруть гроші за приготування сніданків. Це робить його третя офіційна дружина Катерина Остапчук.
Поділитися

Уже відома завдяки шлюбу з Володимиром Остапчуком, журналістка Катерина Остапчук (Полтавська), вимагала гроші у шоумена за приготовлений зранку сніданок. Вона порахувала, що її ранкова домашня робота обійшлася в 560 гривень і попросила Володимира Остапчука заплатити їй ці кошти. Про це сам український ведучий, актор та стендап-комік повідомив у своїй stories в соцмережі Instagram.

За його словами, його третя офіційна дружина приготувала йому сніданок і сказала, що з нього до оплати 560 гривень. Можливо, що саме так все і було, але всі розуміють, що Катерина Остапчук, яка нині вагітна і безмежно рада цьому щастю, просто пожартувала зі свого чоловіка. Не лише ж Остапчуку бути коміком і жартувати зі всього і всіх. Комусь же потрібно в цьому житті жартувати і з самого Володимира Остапчука.

Журналісти “Сенсацій” уважно роздивилися, що ж саме Катерина Остапчук приготувала знаменитому на всю країну ведучому за 560 гривень на сніданок. З того, що видно на світлині, яку оприлюднив комік, їжі було “не густо”. На сніданок пану Остапчуку подали різні солоності, шинку, хліб із шматочками масла та сир чеддер. А ще тарілочку каші з великою кількістю масла та дуже корисним насінням льону.

Як відомо, Катерина Остапчук нині вагітна. Про їх майбутнє поповнення в родині вже знає вся Україна. Кожен день пара ділиться новою інформацією щодо того, як і з чого починалася вагітність Каті, і що відбувається нині. Також у подружжя не проходить ні дня без того, щоб Катерина не сфотографувалася біля дзеркала зі своїм округлим животиком.