“А як? Це ж подарунок”: екс-дружина Володимира Остапчука розповіла, як той хотів забрати у неї Range Rover

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла подробиці щодо розподілення спільного майна: кому все ж таки дістанеться будинок та автівка?

Екс-дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, Христина Горняк, розповіла деталі розподілу спільного майна під час їхнього розлучення. Після рішення розійтися, Володимир мав намір подарувати своїй колишній дружині будинок, який вони разом почали будувати. Проте, за словами Горняк, вона відмовилася від цієї пропозиції, попри те, що він зробив у нотаріуса договір дарування на її ім’я.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина зазначила, що вони домовлялись 50 на 50 і таких подарунків їй не потрібно, але з часом про це пожалкувала, зрозумівши, що нічого не буде. Після відмови від подарунка, Володимир прописав свою нову дружину, Катерину Полтавську. Це рішення, очевидно, викликало сумніви та розчарування у Горняк.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина, розглядаючи можливі мотиви зміни позиції ведучого, припустила, що можливо, він мав намір її повернути. Вона наголосила на тому, що, повідомивши про своє рішення, ведучий мав би виконати свою обіцянку або почати з нею діалог, але цього не сталося.

Вона також розповіла, що під час процесу розлучення її колишній чоловік стверджував, що має право на поділ автомобіля Range Rover, який він їй подарував публічно перед реєстрацією шлюбу. Жінку це здивувало, адже це був подарунок і вона не розуміла, як можна ділити подарунок.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина Горняк зазначила, що ніколи не думала про розлучення зі своїм колишнім чоловіком та фантазувала собі спільне майбутнє, в якому до них будуть приходити друзі у новий будинок. Згадуючи деталі моменту реєстрації шлюбу, вона підкреслила, що в той час, коли вони укладали шлюб, її чоловік не мав значних матеріальних активів, оскільки все майно було передано першій дружині під час їхнього розлучення.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.