“А як? Це ж подарунок”: екс-дружина Володимира Остапчука розповіла, як той хотів забрати у неї Range Rover

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла подробиці щодо розподілення спільного майна: кому все ж таки дістанеться будинок та автівка?

Екс-дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, Христина Горняк, розповіла деталі розподілу спільного майна під час їхнього розлучення. Після рішення розійтися, Володимир мав намір подарувати своїй колишній дружині будинок, який вони разом почали будувати. Проте, за словами Горняк, вона відмовилася від цієї пропозиції, попри те, що він зробив у нотаріуса договір дарування на її ім’я.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина зазначила, що вони домовлялись 50 на 50 і таких подарунків їй не потрібно, але з часом про це пожалкувала, зрозумівши, що нічого не буде. Після відмови від подарунка, Володимир прописав свою нову дружину, Катерину Полтавську. Це рішення, очевидно, викликало сумніви та розчарування у Горняк.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина, розглядаючи можливі мотиви зміни позиції ведучого, припустила, що можливо, він мав намір її повернути. Вона наголосила на тому, що, повідомивши про своє рішення, ведучий мав би виконати свою обіцянку або почати з нею діалог, але цього не сталося.

Вона також розповіла, що під час процесу розлучення її колишній чоловік стверджував, що має право на поділ автомобіля Range Rover, який він їй подарував публічно перед реєстрацією шлюбу. Жінку це здивувало, адже це був подарунок і вона не розуміла, як можна ділити подарунок.

Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно
Екс-дружина Остапчука розповіла про спільне майно

Христина Горняк зазначила, що ніколи не думала про розлучення зі своїм колишнім чоловіком та фантазувала собі спільне майбутнє, в якому до них будуть приходити друзі у новий будинок. Згадуючи деталі моменту реєстрації шлюбу, вона підкреслила, що в той час, коли вони укладали шлюб, її чоловік не мав значних матеріальних активів, оскільки все майно було передано першій дружині під час їхнього розлучення.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?