Рубрики: Новини
01.08.2024 18:58

Чому насправді Софія Ротару не виходить на зв’язок: друг зірки розповів про її стан – “Жахливо все ж таки”

Знаменитий український артист розповів про своє спілкування з Софією Ротару і дав зрозуміти, чому насправді вона не виходить на зв'язок і не говорить, що з нею відбувається.
Поділитися

За плечима у Софії Ротару п’ятидесятирічна сценічна кар’єра. Мало хто може похизуватися таким досвідом не тільки в шоу-бізнесі, але і в будь-якій сфері. Звичайно, сім’я співачки подбала про інші джерела доходу, і тепер родина ні в чому собі не відмовляє.

Зокрема, Софія Михайлівна може собі дозволити зникнути і не виходити на зв’язок. Неодноразово їй намагалися ставити це у провину. Хоча співачка вже давно не дає гастрольних турів, і вельми рідко з’являлася на концертах, вона все одно отримала порцію критики як від глядачів, так і від колег по цеху.

Наталія Мосейчук взагалі заявила, що Ротару могла неабияк допомогти своєю участю у благодійних концертах, але вирішила проігнорувати цю можливість. І це при тому, що якраз тоді багатьох артистів засуджували за те, що вони влаштовують виступи у непрості для їхніх співвітчизників часи.

Андрій Данилко розповів, чому Софія Ротару не виходить на зв’язок

Андрій Данилко розповів, чому Софія Ротару не виходить на зв’язок

Ротару свою чергу лише зрідка публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram реакції на трагедії в українських містах. В усьому іншому вона тримається особняком і не допускає до себе абсолютно нікого, включаючи журналістів.

Але Андрію Данилкові вона подзвонила. І сталося це, коли артист мав серйозну небезпеку для свого життя. Співачка зв’язалася з ним, щоб упевнитися, що зіркою все добре. Вони поговорили, і тепер час від часу обмінюються повідомленнями. За словами Андрія, у Софії Михайлівни був жахливий настрій, і в цілому вона хоча і тримається, але як будь-яка людина сильно переживає.

“Ви знаєте, коли був Новий рік і бомбардування, з 2022 на 2023 рік, вона мені зателефонувала. Ніколи не телефонувала. І ми так якось з нею мило поговорили, якось так по-людськи. І вона в такому була настрої… Ну жахливо ж все таки… Я її привітав. А я сам був, коли сім разів пролунали вибухи. Тоді був останній раз. Я їй іноді надсилаю якісь картинки, на кшталт “Позитивин”. Тричі на день”. Таке дурне, але миле. Для розрядки. А так ми не спілкувалися”

Зірка підкреслив, що всі ми люди, і кожен переживає стрес по-різному. Тож судячи з усього, Софія Михайлівна закрилася від фанатів не просто так, а тому що береже свій ментальний стан і немає ресурсу вести публічний образ життя.