“Вона поїхала”: Лайма Вайкуле розкрила секрет Софії Ротару, яка півтора року не виходить ні з ким на звʼязок

Знаменита латвійська співачка Лайма Вайкуле вперше розповіла про те, як почувалася Софія Ротару на початку війни, а також куди поїхала після 24 лютого.

Як відомо, Лайма Вайкуле та Софія Ротару об’єднують десятиріччя міцної дружби. Однак, на фестивалі в Юрмалі легенду естради зустріти було не можна, адже її там просто не було. Для багатьох шанувальників це стало великим сюрпризом, адже вони очікували, що зіркові подруги таки зустрінуться у Латвії. Тим паче, що там також були присутні Алла Пугачова та Максим Галкін.

Нещодавно Лайма дала ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-каналу “И грянул Грэм”, в якому вона вперше розповіла про те, що знає про Софію Михайлівну.

Лайма Вайкуле розповіла, куди евакуювалася Софія Ротару і де знаходиться

Лайма Вайкуле видала Софію Ротару
Лайма Вайкуле видала Софію Ротару

За її словами, співачка не евакуювалася до 24 лютого і засвідчила усі події своїми очами. Згодом артистка говорить, що її подруга поїхала до Львова, але в цьому вона до кінця не впевнена.

“Ми не зв’язувалися. Знаю, що вона в безпеці і цього досить для мене. Якщо вона захоче, завжди може зателефонувати. А я не люблю нав’язуватися. Вона була в Києві (24 лютого). Вона каже: “Я не знаю, як я пережила цей момент”. Я чула, що вона поїхала чи то до Львова, чи то…”

Примітно, що після 24 лютого шанувальники очікували, що співачка все ж таки заговорить на публіку. Однак вона обмежується лише реакціями на певні події в stories. На зв’язок зірка не виходить, а про своє місцезнаходження повідомила лише на свій день народження минулого року, коли опинилася в рідному селі.

Тоді ж вона зізналася, що в неї є фонд, який допомагає родинам військових. Артистка запропонувала своїм підписникам зробити добру справу. Однак, не варто забувати про те, що є висока вірогідність того, що публікацію створили та оприлюднили працівники у її піар-відділі. Як би там не було, але у Софії Михайлівни є музична компанія, а отже можливість делегувати подібні речі спеціалістам.

Подейкують, що син Софії Михайлівни також залишився в Україні, не дивлячись на свою спробу втекти незаконним шляхом у лютому.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.