Рубрики: Новини
02.08.2024 11:41

Чому люди гладшають після 40 років: знамениті жінки Могилевська, Кравець, Мозгова, які наче “з’їли кавун”

В українському шоу-бізнесі з зайвою вагою намагаються попрощатися Наталя Могилевська, Олена Кравець та Олена Мозгова. Комусь це вже вдалося зробити, а комусь ні.
Поділитися

В Українському шоу-бізнесі є зірочки, які або все своє свідоме життя боролися зі своєю надмірною вагою (так вони вважали, що їх вага надмірна). Або дуже схудли вже після 30 років, як Настя Каменських, або навпаки набрали свою вагу після 40, і нічого з цим зробити не можуть.

Найвідомішим прикладом для багатьох, кому за 40 років і хто і по нині бореться зі своєю зайвою вагою, це українська акторка, телеведуча, співачка, продюсерка Наталя Могилевська. Вона досить сильно погладшала, особливо, якщо порівнювати її з тим, якою вона була за часів, коли танцювала з Владом Ямою в проєкті “Танці з Зірками” (2006-2007 роки), і зараз. Через свої додаткові кілограми зірка більше не може носити свою улюблену зачіску — волосся зібране у високий “хвіст”. Оскільки це більше їй не личить.

Утім, зайві кілограми не приносять щастя та радості Наталі Могилевській і вона робить все для того, аби схуднути. При цьому, відкрито про це говорить і повідомляє на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Найцікавіше, що робить співачка і чим зі всіма ділиться — це голодує і вживає при цьому різні трави (трав’яні напої). Це було зовсім нещодавно. Її щирі фанати не на жарт переймалися за таке рішення зірки. Але з часом Наталя Могилевська повідомила, що припиняє голодування і виходить з нього способом вживання соків і їжі (але дуже нормовано).

Відома зірка “Кварталу 95” Олена Кравець під час карантину у зв’язку з поширенням коронавірусу досить сильно почала набирати вагу. І зараз її важко назвати стрункою жінкою. Скоріше всього, в міру “увібрана”. Голодуванням, як Могилевська, вона не займається. Лише спортом. У всякому разі, коли був коронавірус, вона намагалася схуднути, щоб з карантину вийти, а не “викотитися”. Нині Олена Кравець лишається при тій вазі, яку набрала. А колись, у 2010 році, її було визнано однією з найкрасивіших жінок-знаменитостей України. Тоді Олена Кравець мала струнку фігуру. Її вага становила 62 кг при зрості 172 см.

Ще однією знаменитістю зі зайвою вагою в українському шоубізі є продюсер, донька Миколи Мозгового, екс-дружина Олександра Пономарьова — Олена Мозгова. Своєю надмірною вагою вона переймається і прагне схуднути. Вона притримується дієти, певних годин, коли їй можна їсти, а коли ні. Після 19:00 вживає лише одну воду. У 2021 році вона важила 85 кілограмів. Потім їй вдалося схуднути до 63 кілограм. З 2022 року вона притримується цієї ваги (плюс, мінус) і намагається вживати їжу, яка не додає їй зайвих калорій.

Причиною того, чому жінки товстішають близько до 40 і після 40 років, є наближення до менопаузи. Оскільки через це відбуваються гормональні зміни в організмі жінки. Гормон естроген виробляється все менше, а його нестачу організм шукає у виробленні підшкірної клітковини. Саме через це жінки починають набирати надмірну вагу.