Рубрики: Новини
02.08.2024 20:53

“В житті дуже багато чого пережила”: учасниця “МастерШеф-11” Даша Євтух розповіла про Лесю Нікітюк

Даша Євтух відома завдяки своїм оригінальним розпаковкам, якими вона одразу привернула увагу користувачів. Але якби не Леся Нікітюк, то сьогодні ми могли б і не знати цією популярної блогерки.
Поділитися

“Мамка каже, що ми з Лесею Нікітюк чимось схожі” — саме так починає свій допис із вдячністю телеведучій Даша Євтух. І у них дійсно є спільні риси: доброта, чудове почуття гумору та краса. Дівчина згадує початок своєї блогерської діяльності, на яку значно вплинула Леся. У той момент, коли Даші дуже була потрібна підтримка, її забезпечила саме Нікітюк.

Звісно ж, Євтух дякує за нову аудиторію, яка прийшла до неї завдяки телеведучій. Та найбільше блогерка вдячна за підтримку емоційну. Завдяки Лесі Даша почала вірити у себе та власні сили, активніше розвиватися та ставати ще популярнішою. Можливо, дівчина й не закинула б свою діяльність. Але завдяки Нікітюк життя блогерки точно склалося краще.

Блогерка Даша Євтух розповіла про своє знайомство та спілкування з Лесею Нікітюк

Телеведучу інтернет-зірка знає особисто. Євтух зазначає, що у житті Леся не відрізняється від себе на екрані, аналогічно випромінюючи позитив, добро та щирість. Але в її погляді можна побачити глибину, яка, на думку Даші, свідчить про великий життєвий досвід, який не завжди був виключно позитивним. Але попри це та всі свої успіхи Нікітюк залишилася справжньою.

Аналогічно можна сказати й про Дашу. Популярність в інтернеті, досить успішна участь в 11 сезоні “МастерШеф” та шлюб з бізнесменом та депутатом Олександром Глазовим не змінили блогерку. Навіть сьогодні вона залишається такою ж простою та чесною з аудиторією. Вона має багато можливостей у житті, але досі любить працювати на городі й по господарству.

Даша Євтух із МастерШеф-11 показала підписникам, що росте у неї на городі

До слова, після весілля прізвище дівчини залишилося Євтух. Дівчина вирішила, що вона здобула популярність саме з ним і тому не бачить причини його змінювати. А от спільна донька молодих батьків, яку вони назвали Фемідою, вже носить прізвище Глазова.