Розклеїлась, наче папірець: учасниця “МастерШеф” Даша Євтух розповіла про розмову зі Славою Дьоміним

Таланту Слави Дьоміна влаштовувати максимально щирі інтерв'ю може позаздрити багато колег. Але з Дашею Євтух розмова вдалася настільки чесною, що сама дівчина розповіла про неї своїм підписникам.

Нестандартні розпакування, які влаштовувала Даша Євтух, свого часу принесли їй велику популярність. Дівчина приковувала увагу добротою та щирістю, простотою та прекрасною посмішкою, як у голлівудських акторок. Але якщо з її блогерською діяльністю були знайомі не всі, то участь в 11 сезоні “МастерШеф” піднесла її на зовсім новий рівень.

Блогерка Даша Євтух на кухні МастерШеф у 11 сезоні
Блогерка Даша Євтух на кухні МастерШеф у 11 сезоні

Враження від участі у найбільшому кулінарному проєкті України в Даші лише позитивні. У глядачів думки розділилися: хтось вважає, що вона продовжувала участь на шоу, готуючи у командах, які не могли провалитися, а інші вбачають в ній неабиякий талант. Розібратися з цим допоможе думка суддів. Вони часто хвалили Дашу, а Ектор навіть жадав дізнатися її рецепт чизкейка, про який навіть згадав на останній для Євтух битві чорних.

Така простота та щирість в емоціях, здатність висловлювати все, що дівчина думає, та її доброта не можуть залишити байдужими людей. Тому Слава Дьомін запросив Дашу на інтерв’ю, де блогерка “розклеїлася, як та бумажка на дощі”. Але після запису кулінарка залишилася дуже задоволена. Та й Слава теж був радий її справжності.

Даша Євтух поділилася емоціями після інтерв'ю у Слави Дьоміна
Даша Євтух поділилася емоціями після інтерв’ю у Слави Дьоміна

Сьогодні Даша знаходиться в офіційному шлюбі з Олександром Глазовим — бізнесменом та політичним діячем із Полтави. Вони побралися у серпні 2023 року. А перші 9 місяців подружнього життя закохані відсвяткували поповненням у сім’ї. Для донечки Олександр і Даша вибрали досить незвичне для України ім’я Феміда.

Відправляючись на запис інтерв’ю, дівчина залишила доню на чоловіка. Олександру, як зізналася Даша, було досить просто впоратися з цією роллю, бо Феміда майже постійно спала. А от після повернення мами дівчинка категорично відмовлялася це робити.

Даша Євтух розповіла шанувальникам про особливості материнства
Даша Євтух розповіла шанувальникам про особливості материнства

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.