Рубрики: Новини
03.08.2024 11:11

“Зникла вже в перший рік”: Олійник зізнався, куди Могилевська поділа їхній з Дантесом виграш з “Фабрики”

Екс-учасник відомого дуету "ДіО.фільми" Вадим Олійник зізнався, що їхнім з Володимиром Дантесом виграшем розпоряджалася Могилевська. Куди ж продюсерка витратила півмільйона гривень?
Поділитися

Переможці другої “Фабрики зірок” у фіналі вразили шанувальників своїм рішенням. Виконавці Вадим Олійник та Володимир Дантес вирішили об’єднатися в дует, аби здобути перемогу. І їм це вдалося. Шефство над молодими зірками взяла досвідчена Наталія Могилевська, яка й допомагала чоловікам затриматися в українському шоу-бізі.

Певний час хлопці були ну дуже популярні, їх запрошували на всілякі публічні заходи, а на концертах не було вільних місць. Проте, з часом їх слава почала згасати й дует прийняв рішення розійтися.

Олійник розповів куди Могилевська витратила гроші від виграшу на Фабриці

Зараз, ім’я Дантеса звучить з усіх музичних платформ, а ось Вадим менш популярний. Завітавши на інтерв’ю до Слави Дьоміна, співак розповів багато цікавого зі свого теперішнього та минулого. Крім того, вперше, він прокоментував чутки, що нібито Могилевська безцільно розтратила їх виграш.

За словами Вадима, кошти закінчилися вже за рік. Проте, вони не були вкрадені, або витрачені в нікуди. Артисти відзняли декілька коштовних кліпів за кордоном. Крім того, Наталія хотіла, аби її підопічні відчували себе комфортно, тож не скупилася на та віддала частину їм на власні забаганки.

“У нас було стільки кліпів, скільки пісень, що та сума, яка там була, вона зникла вже в перший рік. По-перше, нам Наталія Могилевська, на той час, здається дала по чотири тисячі доларів, щоб ми “пожили”. Сума виграшу була п’ятсот тисяч, мінус податки, короче десь 80-85 тисяч доларів це було. Ми тільки полетіли в Гонконг зняли кліп, в Лос-Анджелес – зняли кліп, і тут нам Бадоєв знімав кліп”, – зізнався Олійник.

Олійник розповів куди Могилевська витратила гроші від виграшу на Фабриці