39-річна Тіна Кароль показала стрункі ніжки у незвичайній спідниці: як завжди, дуже жіночна та елегантна

Відома співачка вже давно довела, що її можна вважати іконою стилю. Жінка завжди підбирає вдалі образи, чи то вони для сцени, чи то для повсякденного життя.

Популярна українська артистка Тіна Кароль завжди постає перед шанувальники у бездоганному вигляді. І сама жінка, і її стилісти завжди підбирають влучні образи, що підкреслюють її жіночність та індивідуальність.

У своєму Instagram, Тіна показала новий костюм, який підкреслює її струнку фігуру. Ліф з доповненням у вигляді прозорих рукавів та максіспідниця з прозорого шифону досить добре продемонструвати шанувальникам її тіло. Впевнені, якби коментарі до сторіс були публічними, ми б побачити сотні компліментів від приємно вражених підписників.

Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги
Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги

Загалом, можна підкреслити, що гардероб співачки сповнений зовсім різними речами. Від звичайних джинсів та простої білої футболки на кожен день до шкіряних та помпезних суконь для виступів та публічних заходів. Особливу любов жінка плекає до чорних суконь. В її гардеробі їх десятки різних фасонів та тканин.

Артистка завжди знає, як справити враження. Вона вміло підбирає вбрання, яке підкреслює її індивідуальність і природну красу. Гардероб Кароль складається з елегантних суконь, класичних костюмів, стильних аксесуарів, що доповнюють її образ. У неї бездоганне відчуття кольору та фактури, що дозволяє їй створювати унікальні та гармонійні поєднання. Звісно, як і кожній знаменитості, співачці допомагають стилісти. Проте це не скасовує того факту, що артистка виглядає неперевершено.

Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги
Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги

Кожна деталь її образу продумана до дрібниць, і завдяки цьому Тіна впевнена та невимушена. Її манера триматися, доглянуте волосся, витончений макіяж і вишукані прикраси – це складові її неповторного стилю.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.