Рубрики: Новини
03.08.2024 15:02

Екс-дружина Узелкова Боржемська відреагувала на слова сина про погрози від батька-боксера: “Пробач”

Знаменита фітнес-тренер Марина Боржемська вперше відреагувала на слова сина Роберта щодо його стосунків з батьком В'ячеславом Узелковим. Зіркова мама публічно попросила пробачення.
Поділитися

Марина Боржемська вже багато років бореться зі своїм колишнім чоловіком в інформаційному просторі. Вона ніколи першою не заговорювала про їхні взаємини. Зірка завжди підкреслювала, що дуже хоче захистити своїх дітей від осуду, коментарів, чуток. І звичайно, робила для цього усе необхідне.

Марина Боржемська прокоментувала слова сина про В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Втім, уникнути скандалів було важко через те, що В’ячеслав Узелков звинувачував її у руйнування його стосунків з дітьми. Спочатку боксер запевняв, що Марина налаштувала спадкоємців проти нього. Пізніше звинувачував сина у тому, що він не хоче з ним спілкуватися.

Але нарешті у цій історії поставлена велика крапка. А все тому, що Роберт Узелков підріс, і зміг говорити сам про свою позицію. Спадкоємець чемпіона днями створив допис на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якому розповів, що батько погрожував його сім’ї, погано ставився до нього та його друзів, створював проблеми, через що Роберт самостійно прийняв рішення, що не хоче спілкуватися з ним. І матір тут абсолютно ні до чого.

Марина одразу ж відреагувала на зізнання свого сина, яке він зробив на публіку, подякувала йому, а також зізналася, що одразу після цього отримала неймовірну кількість повідомлень з підтримкою. Втім, вона також попросила в нього пробачення за те, що йому довелося подібне проходити.

“Ти показав у ньому свою дорослість, мудрість, силу, біль, втрату та надбання. Я побачила твою сміливість бути чесним, не тільки перед собою, а й іншими – все це викликає велику повагу. Пробач, що тобі довелося взяти все це у власні руки. Мені як матері не хотілося цього, своїм мовчанням та униканням цих розмов, я лише хотіла захисти вас з Олівочкою від усього того бруду та болю, який виникає при обговоренні цієї теми. Сподівалася на дорослість обох сторін, але інколи ці старання призводять до того, що ти описав в своїх рядках”