“Висновки робіть самі”: Узелков звинуватив Боржемську в тому, що через неї 20 років не спілкувався з мамою

За словами відомого спортсмена В'ячеслава Узелкова, колишня дружина Марина Боржемська перешкоджала спілкуванню з його найріднішою людиною. Проте, зараз він виправив свою помилку.

Відомий боксер В’ячеслав Узелков дуже цікаво підійшов до питання привітання матері з днем  народження. Жінці виповнилося 75 років, на честь чого, в Instagram спортсмена з’явився новий допис. Але чоловік вирішив вбити двох зайців одним пострілом і не тільки привітати неньку, але й звинуватити колишню у своїх проблемах.

У своєму фотоблозі, чоловік виклав декілька спільних з мамою фото та написав слова вдячності до неї. Проте, дякує він їй не просто так, виявляється В’ячеслав не спілкувався з матір’ю цілих 20 років. Звісно, звинувачувати себе в цьому він не став, а знайшов винну в особі своєї колишньої дружини Марини Бржемської, з якою розлучився у 2018 році.

“Сьогодні, у моєї мами день народження. Їй сьогодні 75років.із них, 20 років, коли був одружений, я з нею не спілкувався. Висновки робіть самі”, – написав спортсмен.

В'ячеслав Узелков звинуватив екс-дружину в тому, що не спілкувався з мамою

Проте, наразі відносини з ненькою налагоджені. Як переконує Узелков, після розлучення він зрозумів свою помилку та поспішив до мами благати про прощення. Звісно, як і зробила б будь-яка мати, вона пробачила своєму синові.

“Я з квітами, опустив очі і боячись подивитись на неї, прийшов і попросив вибачення. Сказав, що мене щось замарило. І вона мені відповіла: “Славочка, я не ображаюсь, ти ж мій синочок, якого я люблю”, – зізнався чоловік.

В'ячеслав Узелков звинуватив екс-дружину в тому, що не спілкувався з мамою
В’ячеслав Узелков звинуватив екс-дружину в тому, що не спілкувався з мамою

Зараз, В’ячеслав усвідомлює, що немає у світі дорожчої людини ніж мама та закликає ставитися до неї з повагою, любов’ю та розумінням. Він зрозумів свою помилку та більше ніколи не наступить на ті самі граблі.

“Ніколи не забувайте про матусь і не замінюйте їх іншими родинами. Мама, завжди Вас чекає і завжди буде любити. Мамо, з днем народження. Дякую тобі, за життя”, – підсумував боксер.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.