Рубрики: Новини
05.08.2024 10:40

“Це ганебно”: 44-річна Оля Полякова розповіла, чому довгі роки приховувала вік від шанувальників та ЗМІ

Українська співачка Оля Полякова не завжди була такою впевненою та незалежною. Був час, коли зірка переймалася через просту цифру у паспорті.
Поділитися

Важко повірити, що відома українська красуня Оля Полякова приховувала свій вік. Навіщо? Адже вона виглядає значно молодше за ті цифри, що прописані в її паспорті. Більш того, нещодавно, вона провела ціле опитування у своєму Instagram, у якому запитала підписників на скільки років вона виглядає.

Оля Полякова пояснила, чому приховувала свій справжній вік

Зараз зірка не соромиться свого віку та пишається собою. Проте, так було не завжди. Коли творчість Полякової тільки почала набирати популярність, вона стидалася себе. Королева ночі не могла змиритися з тим, що набула впізнаваності тільки до 30 рокам. Співачка вважала, що талановиті люди досягають успіху значно раніше, а починаюча артистка в 30, це позорисько. Тому, коли на її ювілей завітали представники ЗМІ, жінка без вагань збрехала. Вона сказала, що її лише 25.

” І в 30 років у мене був великий день народження, на який вперше прийшли ЗМІ і вони запитали: “Скільки вам років?”, і мені здалося, що в 30 років бути починаючою зіркою і співати нехитрі пісеньки – якось соромно, тому я сказала, що мені 25″, – зізналася зірка під час зйомок проєкту “Дорослі дівчата“.

Оля Полякова пояснила, чому приховувала свій справжній вік

Звісно, така брехня не зробила її супер зіркою, але на той час, рішення здавалося їй правильним і вона почувала себе впевненіше. Коли брехня розкрилася і правда з’явилася в мережі, вона довго плакала, чи то від сорому за брехню, чи то через власних тарганів в голові, які вселяли їй комплекси. Проте, наразі вона змирилася та перестала думати про цифри. Полякова зрозуміла, що потрібно себе цінувати, слава Богу, що це відбулося зараз, а не у 60. Вона така, яка є і таку себе любить.