“Свекруха приходить кожен день”: Оля Полякова розповіла, як вберегтися від непроханих гостей у вас вдома

Свекруха! Для декого це слово звучить майже, як "бабай". Але крім дітей свекруха проявляє також підвищену увагу до невісток. Але Оля Полякова знайшла вихід із цієї ситуації!

Шанувальники Олі Полякової обожнюють її не лише за співочі таланти. Зірка також вражає своєю добротою та розумом, цікавим життям та чудовим гумором. Завдяки останньому Олю часто запрошували на гумористичні шоу. Зокрема, в “Лізі Сміху” вона була серед тренерів команд. Також з гумором Полякова іноді відповідає на питання підписників, даючи “поради”.

Цього разу одна з шанувальниць зірки пожалілася їй на те, що до неї щоденно приходить у гості свекруха. Дівчина настільки втомилася від цього, що шукає допомоги всюди, навіть в особистому блозі співачки. І Полякова знайшла чудове рішення: вирішити цю неприємність допоможе переїзд на 22 поверх в будинку, де немає ліфта. Про те, який забудовник робить такі дивні проєкти та чому не можна вибрати 21 чи 23 поверх Оля, на жаль, не розповіла.

Втім, порада дуже сподобалася підписницям співачки. Але попереджаємо, що вона може спрацювати неналежним чином, тому замість випровадження небажаної гості додому ви отримаєте свекруху, яка відпрацьовує за всіх, хто в тренажерному залі пропускає день ніг!

Полякова, до слова, такі тренування не ігнорує. Та й загалом спорт є дуже важливим для зірки. Її підготовка здатна викликати лише заздрість та мотивацію досягати аналогічного результату. А шанувальники Олі можуть це робити ефективніше разом з самої співачкою!

Оля Полякова проводить тренування разом з Сергієм Шереметою
Оля Полякова проводить тренування разом з Сергієм Шереметою

Так, Полякова разом зі своїм другом та фітнес-тренером Сергієм Шереметою проводить заняття на свіжому повітрі. Це дозволить вам досягати бажаного результату швидше та з більшим задоволенням. Але не забувайте також про правильне харчування, бо воно є половиною праці. Це не означає, що потрібно від усього відмовитися. Оля їсть котлети й пасту, випічку та салати. Важливо просто харчуватися збалансовано та без переїдання.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.