Рубрики: Новини
04.08.2024 16:53

Шляхи Фреймут і Притули розійшлися, як в морі кораблі: чим зараз займаються Ольга і Сергій без Нового каналу

Новий канал зробив з Фреймут та Притули справжніх телезірок. Їх залюбки взяли б у команду десятки українських каналів. Але Сергій та Ольга вирішили піти з телебачення та суттєво змінити своє життя.
Поділитися

Ольга Фреймут та Сергій Притула вже давно розійшлися кар’єрними шляхами. Після їх спільної роботи на Новому каналі обидва зайнялися власними проєктами та мають нові особисті досягнення. Щоправда, здобувають ці досягнення зірки в різних країнах.

Сергій та Ольга були однією з найкрасивіших пар українського телебачення. Довгий навіть ходили чутки щодо їхніх романтичних взаємин. Причиною їм слугувала неповторна хімія між ведучими. Здавалося, що така може бути виключно між закоханими.

Притула дуже часто підколював Фреймут. Такі жарти здавалися чимось доречним у парі, яка довгий час разом. Іноді Ольга реагувала на це спокійно, іноді навіть кокетливо. Іноді з Сергієм вона вступала у дискусії, пристрасність яких знову натякала на взаємне кохання.

Сергій Притула та Ольга Фреймут у розважальному шоу Хто зверху?

Насправді ж ведучі неодноразово спростовували подібні чутки. Хімія між ними дійсно була, та виключно в професійному плані. Тому Фреймут і Притулу часто ставили вести проєкти разом: “Підйом”, “Хто зверху?”, “КабріоЛіто”, “Страсті за Ревізором”.

Але зрештою красива пара розпалася. Причому не лише в рамках Нового каналу — ведучі не спілкуються навіть поза екраном. Точна причина невідома, та коли Сергій балотувався у мери Києва, то Ольга навіть збиралася поїхати в Лондон у випадку його перемоги.

Ольга Фреймут розповідає про правила бізнес-етикету

Що ж, Притула мером не став, але Фреймут все одно живе у Лондоні. Там вона розвиває свої проєкти, пов’язані з бізнес-етикетом та власним видавництвом у Києві, яким керує віддалено. Також Ольга іноді публікує спільні світлини та відео зі своїми доньками.

Сергій з дружиною та дітьми проживає в Києві та розвиває власний волонтерський фонд. Він рідко ділиться моментами з особистого життя, зосереджуючись на благодійності та допомозі захисникам. Також Притула регулярно випускає подкасти з Антоном Тимошенком.

Сергій Притула з Антоном Тимошенком на подкасті Гуртом та Вщент