Рубрики: Новини
05.08.2024 14:45

Від душу не відмовиться: Маша Єфросиніна знайшла спосіб і місце не втратити свою засмагу після відпочинку

Після відпочинку телеведуча Маша Єфросініна намагається максимально зберегти свою засмагу. До яких методів вона вдається стало відомо з її Instagram.
Поділитися

Раніше відома українська телеведуча, журналістка та ведуча проєктів на YouTube Маша Єфросиніна розпитувала у своєї аудиторії в Instagram про те, де можна класно по засмагати в Києві. Причина — зірка влаштувала у себе вдома справжню французьку атмосферу та настрій. І сукня була гарна, і взуття, і макіяж, і настрій і окуляри, але в самій собі знаменитості найбільше сподобалося її засмага. І тоді повстало питання, як після відпочинку втримати цю засмагу максимально довше і загалом довго.

Тоді ж Маша Єфросініна заявила, що є два рішення (виходів) з цієї ситуації: взагалі не митися, щоб просто не змивати засмагу, або терміново десь лягти засмагати в Києві біля басейну на кілька годин. Ведуча підкреслила, що після своїх таких зізнань, вона б не хотіла потрапити в заголовки ЗМІ, як “немитий скунс”. В результаті, знаменитості вдалося знайти і місце, і час для того, щоб по засмагати. Така величезна подія в її завантаженому графіку роботи сталася цими вихідними. Єдине що, вона трішки не вгадала з погодою і попередньо не подивилася прогноз. Було похмуро і зовсім не спекотно.

Маша Єфросиніна заявила, що почала засмагати і не відмовиться від душу

Трішки не вдала погода не завадила Маші Єфросініній одягнути гарного чорного купальника та довгу чорну сумку-міді і відправитися на відпочинок. Уже лежачі на шезлонгу біля басейну вона опублікувала свої світлини в stories і поставила зелену галочку. Це означає done (у перекладі з англійської, виконано).

Одним із найкращих способів зберегти засмагу є відмова від використання в душі жорстких мочалок та гелів для душу, які містять відбілюючі компоненти. Наприклад, такі, як огірковий і лимонний сік, молоко, звіробій. Не бажано користуватися скрабами. При чому до тих пір, поки є наміри тримати засмагу на тому рівні на якому вона є. Оскільки, як скраби, так і маски для очищення шкіри здатні “знімати” верхній шар шкіри. Найкращий лайфхак — це додавати у ванну кілька чашок міцного завіреного чаю або кави. Саме це допоможе втримати загар якомога довше.