Рубрики: Новини
05.08.2024 17:35

Зрадниця Лорак таємно вийшла заміж за інструктора з йоги? вже дала перший коментар і все стало на свої місця

Зрадниця Ані Лорак прокоментувала чутки про її таємне весілля з іспанським інструктором з йоги, з яким познайомилася кілька років тому під час відпочинку.
Поділитися

Днями співачка Ані Лорак, яка продовжує жити та працювати в Росії, разом зі своїм новим коханим – іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраком та 13-річною дочкою від турка Мурата Налчаджіоглу засвітилася на музичному фестивалі DREAM FEST 2024 у Баку.

Іспанський коханець Ані Лорак Ісаак перервав мовчання та заговорив про онкохворобу

До артистки була прикута підвищена увага та журналісти постійно ставили їй запитання. Під час спілкування з пресою, чи сама співачка, чи хтось із команди, назвали її коханого –  “чоловіком”, після чого постало питання – невже 45-річна Ані Лорак таємно вийшла заміж?  Чому про це ніхто досі не знає?

Пізніше Лорак довелося дати коментар, з якого стало зрозуміло, що офіційно своїх відносин пара не оформляла. Ймовірно, “чоловіком” Ісаака Віджрака співачка називає за власним бажанням.

Зрадниця Лорак таємно вийшла заміж за інструктора з йогиНагадаємо, що нещодавно стало відомо, що коханий Ані Лорак відомий як іспанський інструктор з йоги Ісаак Віджрак, перейшов працювати до неї і тепер офіційно перебуває в команді співачки. Як з’ясувалося, до того, як зайнятися практиками, іспанець уже працював у шоу-бізнесі і тепер вирішив повернутись. Тепер Ісаак супроводжує Лорак на всіх концертах та заходах.

Коханець Лорак повідомив, що покинув стару роботу заради співачки

Зазначимо, що знайомство пари відбулося понад рік тому під час відпочинку артистки, коли вона їздила за кордон на ретріт. Спочатку всім здавалося, що це піар-роман до виходу нової пісні Лорак, але коли Віджрак переїхав до Росії і став з’являтися на публіці з Лорак, багато хто прийшов до думки, що у пари реальний роман. Згодом з’явилися спільні “сімейні” фото з донькою Лорак від турка Мурата Налчаджіоглу Софією.