45-річна Ані Лорак показала, як виглядала, поки не обрала “сусідів”: від маленької дівчинки до зірки (Відео)

Російська співачка-зрадниця Ані Лорак у новому відео показала, який вигляд мала в дитинстві та яких змін зазнала, ставши відомою та успішною знаменитістю.

Російська артистка українського походження Ані Лорак знову довела українців до гніву, оскільки оприлюднила відео в соціальній мережі Instagram з нарізкою архівних світлин зі свого дитинства, яке, варто взяти до уваги, провела в Україні.

Ані Лорак виступить у росії
Ані Лорак показала, як виглядала, поки не обрала “сусідів”

В дописі Кароліна зазначила, що нею було пройдено чимало доріг, тому хотіла поговорити з підписниками про те, що дійсно приносить результати на шляху до мрії. Додала, тим, що їй вдалося на своєму досвіді пережити, хоче поділитися з кожним, хто до цього готовий.

Утім, комунікація з аудиторією дещо не вдалася. Українці почали висловлюватися, мовляв, бачать фото такої милої дівчинки, котра народилася, виросла та досягла успіху у вільній Україні, а потім, вже зіркою, почала та продовжує співати для тих, хто нищить її рідну землю та людей.

Звичайно, знайшлися користувачі мережі, які висловили своє захоплення талантом та цілеспрямованістю артистки, але, імовірніше за все, більшістю з них виявилися саме росіяни, яких вона розважає та пише нові пісні.

Нагадуємо, Ані Лорак у 2019 році офіційно розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Після того, як в ексчоловіка розпався його союз з дружиною Лілією Реус, вона підписалася на сторінку колишнього в Instagram.

Зауважимо, що Кароліна не слідкувала за життям Мурата в соціальних мережах й так само не реагувала на його нові дописи. Нині співачка перебуває у стосунках з іспанцем Ісааком Віджраку, якого публіці офіційно представила на День Святого Валентина.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.