Рубрики: Новини
05.08.2024 22:37

“Закінчуємо зйомки МШ і вирушаю”: Ольга Мартиновська розповіла про своє бажання поїхати до іншої країни

Схоже, після завершення знімань нового сезону Ольга Мартиновська збирається виїхати з України. Про своє рішення та його причини суддя "МастерШеф" чесно розповіла аудиторії.
Поділитися

Кожен сезон “МастерШеф” шанувальники чекають, наче великого свята. А 14 обіцяє бути одним з найкращим за всю історію кулінарного проєкту. Можливо, навіть встановить нову планку якості! Кожен з трійці суддів протягом декількох місяців підігрівав цікавість глядачів, публікуючи фото, зроблені залаштунками, а також фрагменти зі знімань. А сьогодні Ольга Мартиновська повідомила про завершення знімань фінального епізоду.

Кулінарка вкотре анонсувала повернення на екрани 24 серпня. Ймовірно, перші випуски монтажери СТБ уже повністю підготували до показу, а зараз працюватимуть над другою половиною сезону. Також Мартиновська продемонструвала свій образ для суперфіналу, назвавши його улюбленим за усі 5 років роботи на проєкті. У 14 сезоні всі судді обрали виключно український стиль з одягом та прикрасами від місцевих брендів.

Ольга Мартиновська показала свій образ із суперфіналу 14 сезону МастерШеф

Але одночасно з цим Оля повідомила, що планує поїхати з України. Причому планувала кулінарка це зробити вже давно. Мова, звісно, не про переїзд назавжди, а виключно про туристичну подорож. Мартиновська давно мріяла побувати в Ісландії. Вона дивилася на інших та бачила всю красу цієї країни, тому не могла стримати своє бажання відвідати її, подивитися на її величні водоспади, гейзери, льодовики та унікальні джерела.

Для Ольги мрія про поїздку завжди супроводжувалася думкою “колись, можливо, в іншому житті”. Але зрештою вона зрозуміла, що не варто відкладати все на потім, на якесь далеке майбутнє, в якому можуть бути інші плани та можливості. І по кулінарці можна побачити, як вона рада цій подорожі. Вона розповідає про неї, наче дитина про свою мрію, цим самим викликаючи бажання й у власних підписників поїхати та помилуватися Ісландією.

Ольга Мартиновська з захватом розповідає про заплановану подорож до Ісландії