“Ну і красунчик він у мене”: Мартиновська показала чоловіка, якого любить всім серцем — старший за Ектора

Є чоловіки, здатні викликати особливі емоції, найніжніші почуття та формувати найтепліші спогади. Саме про такого красеня вирішила розповісти підписникам Ольга Мартиновська.

Іноді говорять, що дівчина намагається знайти партнера, який був би схожим на її батька. У багатьох випадках це є просто нісенітницею. Але коли батько справді є чудовим, дбайливим, добрим та чуйним, то безумовно хочеться бачити біля себе партнера, який наділений такими ж якостями. Тому особливі вимоги Ольги Мартиновської до її обранців є цілком зрозумілими, оскільки батько судді “МастерШеф” є, мабуть, бездоганним чоловіком.

Саме тому кулінарка вирішила вже вкотре похвалитися ним перед власними підписниками. У своєму дописі Ольга зазначає, що батько для неї завжди був другом. Часто Мартиновська не хотіла говорити мамі про свої життєві труднощі, щоб не засмутити її. А ось татові вона завжди могла відкритися, бо він мав іншу позицію. Для пара Петра найважливіше, що всі живі, а всі труднощі можна вирішити. А ще Ольга відзначає те, наскільки її тато гарний.

Ольга Мартиновська показала підписникам свого батька Петра
Ольга Мартиновська показала підписникам свого батька Петра

Підписники залишили дуже багато позитивних відгуків під дописом. Всі вражені тим, який в Ольги прекрасний батько. Багато хто також відзначив мед пара Петра, який він виготовляє та продає самостійно. Раніше Мартиновська розповідала, що її родина вже понад 60 років має власну пасіку. Тому вона з братом з дитинства були оточені медом, наче вареники маслом. А зараз усі охочі в Україні та за кордоном можуть відчути смак Оліного дитинства.

Мартиновська обожнює проводити час в селі. Це дарує їй особливі емоції, які неможливо отримати в місті. Суддя “МастерШеф” може побути поруч з батьком та знову відчути себе дитиною. Вона, як і раніше, працює на городі, зриває вишні та допомагає з заготівлею на зиму. Але головне — Ольга насолоджується кожним моментом свого життя.

Ольга Мартиновська показала радощі від проведення літа в селі
Ольга Мартиновська показала радощі від проведення літа в селі

Схожі статті