Рубрики: Новини
06.08.2024 14:06

“Це щось із давнини і змінює тебе”: Тіна Кароль різко висловилася щодо ботоксу і уколів краси проти зморшок

Без жодної зморшки на обличчі, співачка Тіна Кароль відкидає будь-які "питання" щодо використання ботоксу. Своїй красі вона завдячує належному догляду за собою.
Поділитися

Популярна в Україні співачка, авторка пісень, акторка та ведуча 39-річна Тіна Кароль, заявила, що вона не робить ботокс. І в свої роки виглядає гарно і без жодної зморшки абсолютно завдяки іншим процедурам, але не саме уколам краси. Про все це вона розповіла в своїй stories в соцмережі Instagram.

Так, одна із її підписниць задала їй питання: “Є ботокс на обличчі? Бо неймовірно та молодо виглядаєте”. На все це Тіна Кароль відповіла, що ботокс — це щось з давнини, при чому він (ботокс — ред.) змінює тебе. А ось догляд за собою, на думку зірки, це справжній мастхев (must-have трендова річ, яка є хіто моди якогось сезону).

Тіна Кароль прокоментувала омолодження за допомогою ботокса

Як відомо, ботокс це один із видів косметологічної процедури, який в народі простими словами називають “уколи краси”. Для того, аби “розгладити” зморшки під шкіру вводяться ін’єкції спеціального нейротоксину. Це спеціальний препарат, який призводить до розслаблення м’язів та розгладжування зморшок.

Зірка практично кожного дня викладає в мережу свої нові світлини. І дуже часто навіть без краплинки макіяжу. Не можна не помітити того, що практично в свої 40 років вона має чисте, доглянуте і абсолютно без жодної зморшки обличчя. Ніяких “складочок” немає зірка й навіть на шиї.

Два дні тому вона опублікувала свою фотографію, яку підписала наступним чином: “День другий. Припухлість під очима. Дві недоспані ночі Like”. Знімок зроблений з близька, а тому розгледіти обличчя зірки можна дуже добре і чітко. І навіть після двох недоспаних ночей вона виглядає дуже добре. А питання зморшок навіть і близько не стоїть. Звісно, що зірка вже не виглядає на 18 років, але і більше, ніж 35, їй “прибавити” важко.