“Він тікає з хати досі”: Тіна Кароль розповіла, за що ображається на батька, який ігнорує її концерти

Відома артистка Тіна Кароль досі не може зрозуміти свого батька. Жінка не згодна з його вибором та навіть ображена на нього через ігнорування її успіху.

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль досягла небаченого успіху. Й хоча вона мало розповіда про особисте життя, її ім’я не зникає з рекомендацій у мережі. Сотні ЗМІ розповсюджують інформацію про співачку й мільйони шанувальників її споживають. Й хоча на концертах жінки завжди аншлаг, вона ніколи не побачить у глядацькому залі найріднішу людину – батька. Про це вона розповіла для YouTube-каналу Таврійські ігри.

Виявляється Григорій жодного разу не відвідав виступи зірки. Чоловік настільки переживає за доньку, що не може бачити її на сцені. Ба більше, він не вимикає телевізор, якщо там промайне ім’я донечки.

 “Він коли бачить новини, чи якийсь мій виступ, він тікає з хати просто досі”, – розповіла Тіна.

Тіна Кароль зізналася, чому тримає образу на батька
Тіна Кароль зізналася, чому тримає образу на батька

За словами співачки, він з самого початку був проти її кар’єри. Григорій впевнений, що сцена, це дуже складне покликання, що потребує 100% уваги та зусиль, не тільки фізичних, а й моральних. Тому, він хотів, щоб Тіна обрала щось, більш приземлене.

Показовими були її концерти у Палаці “Україна”. Тоді, жінка мала поспіль 7 концертів. Мама була там, а батько просто чекав на своїх дівчат під будівлею у машині.

“Він сидів під палацом кожен день в машині, не заходив жодного разу. Мама була на концерті. Він тиждень пробув під палацом”, – пригадала артистка.

Тіна Кароль зізналася, чому тримає образу на батька
Тіна Кароль зізналася, чому тримає образу на батька

Щоправда, Григорій може подивитися її концерт у записі. Але тільки після того, як його завірять, що там не було жодних курйозів та проблем. Він настільки переживає за дорослу донечку, що не має сил спостерігати за її невдачами.

Схожі статті