Рубрики: Новини
06.08.2024 16:17

“Мого чоловіка помічали з “молодою блондинкою”: ведуча ТСН Марічка Падалко відкрила всю правду про свій шлюб

Ведуча ТСН на телеканалі "1+1" Марічка Падалко радить всім користувачам інтернету навчитися одній важливій навичці. Насамперед, не сприймати все за "чисту монету".
Поділитися

Українська телеведуча, журналістка, ведуча ТСН на телеканалі “1+1” Марічка Падалко разом із своїм 17-річним сином вирішили прийняти участь в освітній кампанія від Google та Jigsaw. Мета цієї програми розповідати українцям про найпоширеніші техніки маніпулювання, які існують в інтернеті. Насамперед із цими маніпуляції постійно стикається і сама Марічка Падалко. Приблизно раз у місяць про неї або її родину пишуть якийсь матеріал, що не відповідає дійсності. Найчастіше пишуть вигадки про її чоловіка, що його десь з кимось бачили.

“Раз на місяць мого чоловіка помічали з “молодою блондинкою”, до того ж я ще, виявляється, втратила палець на нозі”, – розповіла Марічка Падалко про нісенітниці, які про неї пишуть.

За її словами, це лише маленька “порція” маніпулятивних заголовків, які публікувалися в засобах масової інформації про неї протягом останніх років. Вона підкреслила, що це матеріали, які стосуються виключно її. У самій статті вже розкривається правда про те, що “молодою блондинкою” чоловіка була насправді його старша донька. А палець на нозі Марічці Падалко довелося просто розробляти, щоб їй було не так боляче бігати і займатися спортом. Тобто, зробити біг менш травматичним. Звичайно, що вона нічого не втрачала.

 

Також ведуча ТСН Марічка Падалко свідомо не називає це неправдивою інформацією, оскільки всі ці новини ґрунтуються на “реальних фактах”. Просто заголовки роблять такими, щоб це максимально привертало увагу читачів. А вже у самій статті розкривається суть і сенс самої теми, яка є правдивою.

Чимало маніпуляцій, на думку Марічки Падалко, відбувається навколо цитат Черчиля про війну, яких не існує, або Володимира Зеленського – про “останнього українця”, вигаданих віршів Тараса Шевченка про “бідняків” і “багачів”.

“Чим більший WOW-ефект має новина, тим більше вона має викликати сумнівів і потребувати вашої перевірки”, – підкреслила журналістка.