Рубрики: Новини
06.08.2024 16:41

Щоб не пішов до четвертої жінки: вагітна дружина Володимира Остапчука, якій 24 роки, шукає няню за 35

Третя офіційна вагітна дружина Володимира Остапчука уже точно знає, яка няня їй потрібна. Вона вже розповіла про свої побажання. А няні потрібні цілих дві.
Поділитися

У третій сім’ї Володимира Остапчука працюватиме няня віком виключно від 35 до 55 років. Таке рішення прийняла його теперішня вагітна дружина Катерина Остапчук. Про те, що у них відкрита вакансія няні і кого саме вони шукають, вона повідомила в своїй stories в соцмережі Instagram.

За словами Катерини Остапчук, можливо хтось вже зараз зможе поради їй няню. Але це має бути жінка, яка вже у когось десь працювала і була “перевірена особисто”. Або якщо ця людина працювала в когось зі знайомих і за неї також можуть “поручитися”. Поки що вона не знає за яким графіком і як у них буде працювати няня. Але всі ці дрібні нюанси вони будуть обговорювати виключно з нянею.

Утім, дружина Володимира Остапчука вже висловила свої побажання щодо того, кого вона хоче бачити у себе вдома в якості найближчої людини для своєї дитини, яка буде проводити з ним багато часу. Як відомо, у них народиться хлопчик. Найголовніше для Каті Остапчук це те, щоб новоприбула няня мала досвід роботи саме з новонародженими діточками. А жінка у якої є суто свої діти, але сама вона ніколи не працювала з чужими чадами, така няня їй не підходить.

Дружина Володимира Остапчука розповіла, яка їй потрібна няня

Другий критерій — це вік. Обов’язково від 35 до 55 років. Зважаючи на те, що Володимир Остапчук уже втричі офіційно одружена людина, молода няня віком до 35 років у їх родині не буде бажаною. Тим паче, що Катерина Остапчук хоче бачити добру, емпатійну, відповідальну та люблячу до дітей жінку.

Крім цього, Остапчуки просять поширювати свою stories про пошук няні, особливо тих людей у кого в Instagram велика аудиторія. Няні потрібні цілих дві. Щоб одна працювала вдень, а інша — по ночам. Працювати ці няні будуть в Київській області за місцем проживання самих Остапчуків.