Рубрики: Новини
07.08.2024 15:45

Павло Зібров готовий позбавитися своїх фірмових вусів: є одна умова, яку зовсім не складно виконати

Український співак Павло Зібров несподівано заявив, що легко розлучається зі своїми фірмовими вусами, але є одна дуже важлива умова. Що потрібно зробити, щоб побачити артиста в новому іміджі?
Поділитися

Порівняно з іншими артистами з українського шоу-бізнесу співак Павло Зібров має одну вагому перевагу – його стиль ні з ким не переплутаєш і він ні на кого не схожий. Вся справа не тільки в своєрідній стрижці та укладанні, оригінальних костюмах, а й у фірмових вусах, яки співак ніколи не збривав. Загалом стиль Зіброва можна назвати не тільки унікальним, а й легендарним.

Павло Зібров оголосив, що поголить свої фірмові вуса

А напередодні Павло Зібров зробив несподівану заяву. Артист повідомив, що готовий попрощатися зі своїми фірмовими чорними вусами, але за однієї умови. Так, в інтерв’ю “Апострофу” співак зізнався, що чекає на великий донат на потреби ЗСУ і якщо знайдеться людина або компанія, яка перерахує суму на цілий танк, то він відразу поголить свої вуса. Чи є бажаючі кардинально змінити багаторічний імідж Зіброва?

Нагадаємо, що у своїх інтерв’ю співак неодноразово зізнавався, що його образами для сцени та у повсякденному житті завжди займалася його кохана дружина – Марина, яка, за його словами, має феноменальний вроджений смак до стилю. Згодом займатися репертуаром та образами батька стала дочка Павла Зіброва – Діана. Саме вона зараз виконує більшу частину роботи та активно продовжує розкручувати бренд “Зібрів”.

Павло Зібров оголосив, що поголить свої фірмові вуса

Щодо артиста, то він не сидить на місці і постійно виступає на благодійних концертах, збирає кошти на допомогу українській армії, підтримує моральний дух бійців на позиціях та шпиталях. Усі члени його родини – дружина Марина, дочка Діана та сам Павло регулярно відправляють донати на ЗСУ. А якщо буде необхідно, то 67-річний Павло Зібров готовий взяти до рук зброю та піти захищати свою родину та країну.