Рубрики: Новини
07.08.2024 15:43

Їх погляд досі палкий: Ольга Сумська та Віталій Борисюк відправилися на “романтік” у справжній палац

Легендарна акторка Ольга Сумська разом із своїм чоловіком, актором, Віталієм Борисюком, відправилися відпочивати у справжній палац. Пара не поїхала закордон.
Поділитися

Кому зараз точно добре і хто 100% не за робочими буднями, так це українська акторка та телеведуча, заслужена артистка України, Ольга Сумська. Разом із своїм чоловіком, актором театру і кіно Віталієм Борисюком, і своєю 22-річною донечкою Ганною, вона відправилися на відпочинок. Вони подалися не кудись там закордон, як Даша Квіткова чи Христина Решетнік із дітьми, а в шикарний готель у Хмельницьку область. Це не просто заклад, а цілий величезний палац. А саме – “Арден палац” (Arden palace medical resort & spa). Утім не факт, що по грошах це вийшло дешевше, ніж відпочинок закордоном.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк підтвердили міцність свого шлюбу

Ще заїжджаючи на саму територію готелю-палацу на маленькому автокарі помітно, як Ольга Сумська з захопленням роздивляється все по сторонам. Це і не дивно, адже палац для відпочинку дійсно шикарний. Він збудований в одному з екологічних і затишних куточків Поділля. Загалом даний заклад є унікальним санаторно-курортним комплексом. Аналогів такого санаторію немає навіть в Європі. П’ять зірок, можливість діагностувати свій організм, лікування та реабілітація.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк підтвердили міцність свого шлюбу

Імовірніше всього, що Ольгу Сумську у даному закладі привабили новітні методи різних SPA-комплексів, мінеральні води, грязі, аюрведичні масла та ароматерапія. Також тут проводять різноманітні оздоровчі ритуали, роблять масажі. Надають послуги з косметології. На одному з відео, яке “закинула” собі в stories Сумська, видно, як вони всі радіють від того, що приїхали саме сюди, що їх поселили в номер із можливістю виходити на балкон і насолоджуватися видом на зелену територію закладу та басейн.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк підтвердили міцність свого шлюбу

Встигли Ольга Сумська та Віталій Борисюк зробити романтичне фото на одній із фотолокацій готелю. Борисюк був уже як справжній турист: у шортах та футболці. А Сумська ще не встигла до кінця розслабитися – діловий піджак, приїхавши на відпочинок, вона ще так і не зняла.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк підтвердили міцність свого шлюбу