Рубрики: Новини
08.08.2024 11:56

“Я – щаслива мама”: 31-річна Марія Яремчук після пологів відповіла, коли повернеться на сцену з Пономарьовим

31-річна Марія Яремчук після своїх пологів відповіла, коли повернеться на сцену. Виявляється, рішення про завершення кар'єри не остаточне і шанувальники можуть на дещо розраховувати.
Поділитися

Коли фанати дізналися, що Марія Яремчук планує завершити музичну кар’єру, це стало величезним розчаруванням. І недарма, адже за короткий проміжок часу артистка підкорила велику кількість сердець серед аудиторії. Не варто і казати, що виконавиця поєднала в собі помітну кількість рис, які полоняють людські душі.

Але фобія перед публічними виступами зробила свою справу і Марія Назарівна прийняла рішення, що набагато більше цінує власне ментальне здоров’я і обирає між ним та популярністю саме його.

Марія Яремчук зізналася, коли збирається повертатися на сцену

Марія Яремчук зізналася, коли збирається повертатися на сцену

Нещодавно стало відомо про народження у співачки первістка. Марія Яремчук вперше стала матір’ю. Артистка довго ігнорувала новини на цей рахунок. Але після публічного коментаря її брата Дмитра все ж таки вийшла на зв’язок та пояснила багато моментів, що були незрозумілими для публіки. Зокрема, спростувала новину, що батьком новонародженого є Олександр Пономарьов.

Нещодавно вона також дала ексклюзивний коментар на рахунок відновлення сценічної кар’єри. Марія Назарівна дала чітко зрозуміти, що на даний момент зайнята материнством, хоча творчістю продовжує займатися.

На даний момент Яремчук не хоче повертатися в шоу-бізнес, але не виключає, що все ж таки це може статися. І якщо даний день прийде, то вона обов’язково повідомить про свої плани.

“Я щаслива мама ще багатьох своїх творчих дітей, маю на увазі пісні, які я написала за цей час. Але я поки не хочу співати, але коли захочу, то я вам скажу”, – розповіла у своєму коментарі артистка.

Нагадуємо, що на даний момент особистість батька дитини Марії Яремчук невідома. Співачка не розкриває дану таємницю і захищає родину від публічності. Інформація на рахунок поповнення в її родині в свою чергу була злита пологовим будинком.