Рубрики: Новини
08.08.2024 13:18

“Холостячка” Ксенія Мішина вирішила носити корону на голові просто так: може собі дозволити (ФОТО)

Популярна героїня програми "Холостячка" Ксенія Мішина знову їздила в автомобілі з короною на голові. А ще блукала в ній по ярмарку, купуючи фрукти та овочі.
Поділитися

Відома героїня романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, зірка серіалу “Кріпосна”, акторка театру та кіно Ксенія Мішина, зробила гучну заяву — корону, як у королеви, вона тепер буде носити постійно. Про це вона особисто повідомила в своїй stories в соцмережі Instagram.

“Щойно начиталася приємностей у своєму діректі і вирішила, що ця річ мені дуже потрібна — кожного дня (у цей момент зірка дістала корону і одягла її собі на голову, – ред.). Бо так жити легше. Чарівна пігулка знайдена”, – розповіла Ксенія Мішина.

Також зірка додала, що жити з короною на голові набагато красивіше та цікавіше. А ще вона радить всім дівчатам спробувати зробити так само, тобто, купити корону, одягти на голову і ходити в ній! Після своєї королівської промови акторка повідомила, що вона поїхала. А потім показала в своїй stories куди саме — на ринок. Оскільки вона їхала в автомобілі з короною на голові і зробила заяву, що носитиме її постійно, імовірніше всього, що по ринку вона також ходила саме в ній.

Холостячка Ксенія Мішина заявила, що корону на голові носитиме постійно

Трішки пізніше вона повідомила, що їздила не просто на ринок, а літній ярмарок. Там вона придбала малину, дерен, чорницю, сливи, персики, а ще овочі – солодкий перець, зелень, помідори, петрушку.

Наступного дня, 8 серпня, знявши корону Ксенія Мішина почала готуватися до зйомок, насамперед до прямого ефіру. Вже о 06:22 ранку вона сиділа в кріслі у гримера і їй робили телевізійний макіяж. Далі акторка привідкрила “завісу” показавши, що зйомки проходитимуть з популярним героєм серіалу “Одного разу під Полтавою” Юрієм Ткачем. Він же грав Юрчика. Актор пожартував, що Ксенія Мішина ледве встигла на ефір, а тому одягалася і фарбувалася дуже швидко. Вони обоє прибули на ранкове шоу “Прокидайся”.