Рубрики: Новини
08.08.2024 17:14

Тіна Кароль показала ранковий “завивенець” на голові: 39-річна зірка не приховує свій вигляд після сну

Популярна співачка Тіна Кароль показала своїм підписникам, як вона, а особливо її волосся, виглядає з самого ранку. Зірка немає жодних комплексів.
Поділитися

Українська співачка, авторка пісень та акторка Тіна Кароль показала, як вона, а особливо її волосся виглядає після нічного сну. Побачити зірку зранку можна з пишним, заплутаним та закрученим волоссям, але все таким же густим, блискучим і гарним. Світлину того, як виглядає Тіна Кароль з самого рання, вона сама опублікувала в своїй stories у соцмережі Instagram і показала його своїм підписникам.

Ранок співачка зустрічає у обтягуючих чорних лосинах і майці чорного кольору. Без макіяжу. На світлині видніється лише гарний “свіжий” манікюр яскраво-червоного кольору. Обличчя зірка трішки приховала волоссям, тому, як саме виглядає зранку її шкіра – повністю не помітно. Своє фото Тіна Кароль підписала: “Завивенець ранковий”.

Тіна Кароль показала свою зачіску і колір волосся після сну

Загалом у Тіні Кароль зранку волосся схоже на таке, як було в акторки Мішель Мерсьє, коли вона грала роль Анжеліки Сансе де Монтелу у французькому історико-авантюрному фільмі “Анжеліка – маркіза янголів”. Насамперед, воно таке ж заплутане, а ще такого світло-золотистого кольору.

Крім свого волосся, Тіна Кароль показала й те, як вона з самого ранку вміє вправно стояти на голові догори дриґом. Все її тіло тримається виключно на голові та на долонях рук. А ноги тягнуться високо вгору. Такі вправи співачка робить не сама, а з тренером. Бо це дійсно виглядає досить страшно. Щоб вміти виконувати такі “трюки”, тим більш, що Тіні Кароль вже 39 років, потрібна неабияка підготовка, старання і терпіння.

Після насичених тренувань співачка, як завжди, насолодилася сніданком — свіжими ягодами, зірваними прямо з власного городу. Сьогодні це була ожина та трохи полуниці пізнього сорту. Як відомо, свою земельну ділянку зірка має дуже давно і любить вирощувати там ягоди та фрукти.