Рубрики: Фото та відео
18.08.2024 17:37

Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль і дуже непросту: її називають іконою і вона відома в усьому світі

Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль і дуже непросту. Цю жінку називають іконою і вона відома у всьому світі, а не тільки в Україні. Хто ж ця красуня?
Поділитися

Співпраця Дана Балана та Тіни Кароль вже давно підійшла до фінішу. Ба більше, навіть принесла молдавському виконавцю деякі проблеми. Не так давно він виходив на зв’язок з проханням до публіки припинити поширювати чутки про його роман з артисткою. Мовляв, публіка не дає спокою його сім’ї і буквально псує їм життя.

Тіна Кароль ніяк не реагувала на дані висловлювання, хоча ще минулого року зі сцени в Кишиневі заявила, що Дан — найкращий чоловік. Він же тим часом рухається вперед.

Дан Балан показав, якій співачці віддав перевагу після Тіни Кароль

Дан Балан показав, якій співачці віддав перевагу після Тіни Кароль

Так, декілька місяців тому стало відомо про його новий дует, і на цей раз не з українською виконавицею, а з всесвітню відомою артисткою Іриною Раймс. У дописі до публікації йдеться, що вона справжня ікона.

З хітами даної співачки особливо близько знайомі слухачі, які народилися в нульових. Ірина Раймс часто виступала у різноманітних клубах та потрапляла у плейлисти 10 років тому здебільшого до молоді.

У коментарях публіка одразу ж почала ділитися сподіваннями на рахунок їхньої плідної співпраці та зізналася, що очікує на дійсно якісний продукт, адже над ним будуть працювати два знаменитих артисти.

Нагадуємо, 4 роки тому Дан Балан і Тіна Кароль пережили гучний скандал у зв’язку з чутками щодо їхнього роману. Продюсер заявив, що це був якісний піар, який приніс шоу велику кількість глядачів. Почувши це, шанувальники відчули себе обманутими, і одразу ж взялися писати артистам гнівні коментарі. Обидва вийшли на зв’язок та заявили, що не стверджували, нібито знаходяться в стосунках, і все побачене на екранах відповідало дійсності.

Стосунки Тіни Кароль і Дана Балана завершилися на етапі флірту, за яким спостерігала вся країна. І судячи з усього, вже не передбачається нічого особливого. Хоча деякі підозрюють, що Балан повернувся до України саме заради того, аби знову взяти участь в шоу.