“Вагітна” Могилевська несподівано оновила гардероб – тепер одні балахони: що ховається під одягом?

Нещодавно в Мережі знову заговорили про можливу вагітність 48-річної Наталії Могилевської, яка стала з'являтися на публіці в костюмах, що максимально маскують зону біля живота.

Після того, як співачка Наталія Могилевська повідомила, що в її житті з’явився новий чоловік, з яким у неї почалися ніжні романтичні стосунки, в Мережі знову заговорили про її можливу вагітність. Приводом послужили її фотографії, де вона з’являлася в об’ємних речах, проте згодом зірка спростувала чутки і зізналася, що зміна гардероба сталася через те, що вона  набрала вагу.

Могилевська на тлі чуток про вагітність стала постійно носити балахони
Могилевська на тлі чуток про вагітність стала постійно носити балахони

Минуло трохи часу, співачка вже встигла з’їхатися з коханим і тепер мешкає з ним у своєму заміському будинку. Могилевська багато працює і часто виступає з концертами, про що періодично розповідає в Instagram. Однак після останніх публікацій, у коментарях знову постали питання щодо її вагітності.

Насправді можна побачити, що в гардеробі Наталії з’явилися нові обновки. На фото співачка то в трендовому леопардовому кейпі.

То в об’ємній піжамі чорного кольору з широкими штанами та сорочкою-балахон.

То в пальто в стилі оверсайз, в якому руками прикриває животик. На записах у “сториз” Могилевська знімає лише своє обличчя, що також змушує деяких її фанатів припустити, що, можливо, зірка вагітна.

Нагадаємо, що раніше Наталія Могилевська зізнавалася, що хотіла б, щоб у майбутньому у неї  була велика родина, і навіть натякала на те, що якщо не вийде народити самій, вона готова всиновити дитину. Однак, потім усі розмови відійшли убік і зірка з головою поринула в роботу.

Так, нещодавно Наталія Могилевська почала співпрацювати з молодим візажистом Єгором Андрюшиним, який зробив їй образ для нового кліпу на пісню “Різдво”, в якому Могилевська постала в образі справжньої Снігуроньки.

Наталія Могилевська та Єгор Андрюшин
Наталія Могилевська та Єгор Андрюшин

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?