Рубрики: Новини
08.08.2024 18:31

48-річний Максим Галкін “змінив” свої російські ім’я і прізвище заради фанатів: як тепер звуть гумориста

Популярний гуморист Максим Галкін "змінив" свої російські ім'я і прізвище заради фанатів. Як тепер звуть зірку і чому він раптом пішов на такий крок.
Поділитися

2 з половиною роки тому Максим Галкін зробив річ, яка повністю змінила його життя та життя його сім’ї. Чоловік підтримав Україну, після чого спішно залишив батьківщину, прихопивши дружину та дітей. Родина осіла в Ізраїлі. Подейкували, що у Алли Пугачової там був розкішний будинок. Зірки це заперечували, але як відомо, обидва схильні применшувати свої статки.

І хоча в пресі постійно з’являлися новини про те, що Максим Галкін втратив усіх своїх шанувальників та доходи після даного вчинку, це неправда. Ба більше, вже 2 роки Галкін гастролює майже без перерв і збирає цілі зали.

Максим Галкін змінив свої прізвище та ім’я заради концерту

Максим Галкін змінив свої прізвище та ім’я заради концерту

Тем для монологів з’явилося більше, обмежень менше. Чоловік подорожує світом і виходить на сцену як в Європі, так і в країнах більш віддалених. Не втратив він і своєї оригінальності у підході до глядачів.

Так, нещодавно чоловік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову афішу для концерту в Латвії. Для цього він змінив своє ім’я та прізвище, не забуваючи про гумор. На 24 години Максим Галкін став Максімс Галкінс.

Максим Галкін змінив свої прізвище та ім’я заради концерту

При цьому дав зрозуміти, що квитки вже розкуплені, а отже потрапити на концерт можливості немає. Хіба що викупити їх у інших глядачів. Окрім того, в Латвії у чоловіка буде далеко не один концерт. Тобто, хороші доходи йому гарантовані, який прекрасний настрій, адже в Прибалтиці Максима обожнюють.

Нагадуємо, нещодавно Максим Галкін та Алла Пугачова з’явилися у Латвії на Юрмалі, яку влаштовувала Лайма Вайкуле. Зокрема, публіка звернула свою особливу увагу на зовнішній вигляд Примадонни, яка, з великою імовірністю, знову наважилася на пластичну операцію. Також аудиторія не могла не помітити, що артистка пересувалася дуже повільно.