45-річний Максим Галкін з українським прапором був помічений у Лондоні: чи збирається тепер приїхати до Києва?

Максим Галкін вразив своїм рішенням підтримувати Україну. Чоловік все життя будував кар'єру в рф, але 24-го лютого вирішив розірвати стосунки з батьківщиною.

Максим Галкін. Цей популярний гуморист вразив всіх, без виключення, своїм рішенням підтримувати Україну та допомагати українським біженцям. Чоловік відкрився суспільству і своїм фанатам зовсім з іншого боку.

Поки у росії його постать пропагандисти намагаються якнайдужче полити брудом, вигадати нові плітки про нього з Аллою Борисівною, Максим вже готується до концерту у Лондоні. Варто зазначити, що переїхавши до Ізраїлю, він не припинив свою сценічну діяльність.

Вразило багатьох у мережі те, що у Британії вже з’явилися постери-анонси про виступ Галкіна. Як помітили прихильники, чоловіку на піджак організатори прифотошопили хустинку у кольорах українського прапору.

45-річний Максим Галкін з українським прапором був помічений у Лондоні

Чи претендує Максим Галкін на українське громадянство?

Останніми днями новинні стрічки майорять повідомленнями про те, що популярному журналісту з рф, який також зайняв проукраїнську позицію, начебто дали паспорт з тризубом. Мова іде про Олександра Невзорова. Проте, згодом цю ідею спростували у вищих колах, мовляв заповітної книжечки з золотавим гербом росіянин не отримував.

Що ж стосується чоловіка Алли Пугачової, попри те, що він не раз бував в Україні, до нашої столиці не збирається. Більше того, мережею гуляли чутки про те, артисти претендують отримати паспорт Ізраїлю. Дітей також планували віддати у місцеву школу.

Нагадаємо, що Примадонна і гуморист одружилися у 2011 році.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.