Рубрики: Новини
08.08.2024 17:22

“Повне взаємопроникнення”: Міша Кацурін зробив це і у Наді Дорофєєвої не залишилося інших варіантів (Відео)

Ресторатор Міша Кацурін розповів, як приготувати брауні з пластівцями чілі, пломбіром, оливковою олією та сіллю, щоб зачарувати таку жінку, як Надя Дорофєєва.
Поділитися

Відомий в Україні ресторатор і новий чоловік популярної співачки Наді Дорофєєвої, Міша Кацурін, розповів, як швидко, легко та з хорошим настроєм приготувати домашній брауні з пластівцями чілі, пломбіром, оливковою олією та сіллю. Як завжди Міша Кацурін зробив це у своєму стилі та зі своєю цікавою подачею, завдяки чому готувати стане ще цікавіше.

Для початку необхідно набрати у каструлю воду і поставити на вогонь. Потім на “парову баню” поставити багато чорного шоколаду. Туди ж додати огрядну порцію вершкового масла. Обидва інгредієнта мають розтанути. За словами Міши Кацуріна, і шоколад, і масло, необхідно перемішати до повного “взаємопроникнення”. Насамперед так, щоб шоколад повністю розтанув і увібрав у себе таке ж саме, розтоплене масло.

 

Після цього слід перейти до “яєчних справ”. А саме взяти курячі яйця, розбити їх у тарілку, додати туди цукор, а після ретельно перемішати. Всю цю “гущу” слід вилити у шоколадний “басейн” (робився до всього цього). І влаштувати справжній “фітнес” венчиком. Туди ж необхідно додати борошно, сіль та чилійські пластівці. І знов інтенсивно перемішати, а саме так, щоб тісто стало однорідним і блискучим. Після – всю цю “брунатну лаву” необхідно перелити у форму для випікання. І допомогти шоколаду зручно розташуватися по ній.

“Зверху долучаємо до нього ще шоколаду, крупні пластівці солі і пекельні пластівці чилі. Після всього цього — ставимо в духовку на 30 хвилин”, – пояснив Міша Кацурін у своєму відео.

Через пів години домашній брауні з пластівцями чілі буде готовим. Але діставши його з духовки — він має відпочити та охолонути. Далі слід взяти одну ложку і набрати в неї брауні та викласти в іншу, окрему тарілку. Після додати ванільне морозиво, полити його якісною, запашною оливковою олією. А ще “припорошити” пластівцями солі для контрасту. Міша Кацурін бажає всім своїм підписникам і читачам: “Смачного!”. Адже, брауні з пластівцями чілі, пломбіром, оливковою олією та сіллю готовий!