Рубрики: Фото та відео
18.08.2024 18:45

Надя Дорофєєва вийшла на зв’язок у сльозах та розповіла, хто довів її до такого стану: Дантес тут ні до чого

Надя Дорофєєва вийшла на зв'язок з мокрими очима та розповіла, хто довів її до цього стану. Чоловік співачки Михайло Кацурін перегнув палицю?
Поділитися

Рік тому Надя Дорофєєва вийшла заміж вдруге. Її обранцем став Михайло Кацурін, що наробило чимало шуму в мережі. Неодноразово Надя давала інтерв’ю, і так само її колишній чоловік Володимир Дантес намагався пояснити, що сталося між двома сім’ями, що в результаті Надя залишилася з ресторатором, а він з колишньою дружиною цього самого ресторатора.

Надя Дорофєєва розповіла, хто довів її до сліз та показала, в якому вона стані

Надя Дорофєєва розповіла, хто довів її до сліз та показала, в якому вона стані

Зараз пліткують про те, що Надя може знаходитися в цікавому положенні. Але на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нові кадри, і на них вона виглядає дуже стрункою, підтягнутою, і в цілому її вигляд не надає жодної підказки щодо можливої вагітності.

Натомість Надя готова поділитися зовсім іншим. Так, знайшовся простір для емоційного контенту. Дорофєєва опублікувала у своєму блозі відео, на якому постала з заплаканими очима. Але шанувальники можуть видихнути, адже ніхто її не ображає. До такого стану артистка дійшла під час перегляду старого, але дуже душевного фільму “Врятувати рядового Раяна”. За словами артистки, вона дивилася його вперше.

Примітно, що Надя взагалі обожнює кіноіндустрію, і часто ділиться своїми враженнями від перегляду тієї чи іншої стрічки. Так само артистка не пропускає можливість подивитися популярні серіали. Наприклад, ще декілька років тому Володимир Дантес скаржився, що разом з Надеб вимушений дивитися “Бриджертонів”.

Надя Дорофєєва розповіла, хто довів її до сліз та показала, в якому вона стані. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також в очі кидається дуже гламурний манікюр Наді. Всупереч трендом артистка зробила розкішні нігті з втиранням. А от одяг вдома вона носить комфортний та простий, адже постала у кадрі у величезній футболці.