“Боляче мені”: Дантес зізнався, що Дорофєєва не покликала його на весілля і розповів про образу на екс-дружину

Знаменитий український співак Володимир Дантес дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів про своє спілкування з колишньою дружиною Надею Дорофєєвою.

З моменту оголошення новини про розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої пройшло більше року. За цей час особисте життя обидвох екс-партнерів встигло влаштуватися. Зокрема у липні співачка та її новий чоловік Міша Кацурін повідомили про своє весілля.

Ще декілька тижнів тому Володимир Дантес пожартував, що на торжестві не був, і нещодавно підтвердив дану інформацію на інтерв’ю у Маші Єфросиніної. І ба більше, співак заявив, що з колишньою дружиною взагалі не спілкується, попри десятирічну спільну історію.

Володимир Дантес зізнався, що Дорофєєва не покликала його на весілля

Розбір весільних образів Дорофєєвої
Володимир Дантес зізнався, що Дорофєєва не покликала його на весілля

Однак, біль від розбитого серця нібито залишився позаду. Принаймні, так вважає сам Дантес. Окрім цього, Маша поцікавилася, чи відчуває Дантес образу через те, що Надя одразу ж записала дует з Михайлом. Відповідь пролунала доволі неоднозначно:

“Вже минуло багато, ну як багато… Минув вже час. Наразі я розумію, що наша історія, яка залишилася тільки з нами… Знаємо її тільки ми, і якесь там коло друзів. Інша історія — інша історія. Вона виглядає типу: вона щаслива, він щасливий, пісні, все круто… Людям взагалі нас*ати, всім з нас нас*ати, що хто з нас переживає… Може їм там сильно боляче! Вони ж бачать світ по-іншому! У мене в житті багато щастя, багато нещастя. І думати про те, боляче мені, чи не боляче… Чому мені повинно бути боляче? Я не розумію, чому мені тут має бути неприємно? У мене немає відповіді”

Кацурін одружився з Дорофєєвою
Володимир Дантес зізнався, що Дорофєєва не покликала його на весілля

На рахунок того, що Надя не запросила пару на весілля Володимир не тривожиться. Мовляв, це було-б дійсно дуже дивно, якби вони з Дашею завітали на церемонію.

Надя Дорофєєва та Дантес
Володимир Дантес зізнався, що Дорофєєва не покликала його на весілля

Коли Маша навела приклад, згадавши Ірину Горову, яка прийшла на весілля до Насті Каменських та Потапа, Володимир одразу ж підкреслив, що на той момент пройшло багато часу і пара змогла загоїти усе пережите, щоб дозволити собі подібну радість.

Схожі статті