Рубрики: Новини
09.08.2024 13:37

Забула про річницю весілля: Ольга Цибульська зізналася, що не хотіла виходити заміж, але це наздогнало її

Співачка Ольга Цибульська ніколи не хотіла і не прагнула виходити заміж. Вона відкрито зізналася, як саме стала заміжньою і куди потім втекла.
Поділитися

Українська співачка, ведуча та авторка пісень Ольга Цибульська зробила те, що просто пробачити “не можна” — забула, що вчора, 8 серпня, у неї була річниця весілля. Але коли згадала про це, то вирішила поділитися цим щастям зі своїми читачами в соцмережі Instagram. Вона написала, що у неї вчора було невелике сімейне свято, про яке, вона, як зажди забула. То виявляється, зірка вже не вперше забуває про річницю свого весілля. Але, у всякому разі, чесно про це говорить і зізнається, як воно є насправді.

За словами Ольги Цибульської, уже 10 років, як вона разом із своїм чоловіком, Сергієм Грисюком, перебуває в офіційному шлюбі. Свого чоловіка вона вперше показала всім лише 31 серпня 2022 року, а саме на одному з благодійних спецпроєктів з підтримки тварин. До цього, громадськість фактично не знала і ніяким чином не була “знайома” з чоловіком Ольги Цибульської. Дитина у пари з’явилася 6 січня 2015 року (народився син Нестор).

Ольга Цибульська розповіла всю правду про те, як вийшла заміж

Вчора співачка зізналася, що вона ніколи не хотіла і не прагнула вийти заміж. Мабуть, саме тому, це її в житті і “наздогнало”. А також, у неї є фото у весільній сукні, але насправді, це просто наряд, який вона приміряла. І не більше.

З чоловіком вони уклали офіційний шлюб (розписалися, ред.) дуже швидко, просто, без урочистих і пишних церемоній. Потім сіли в літак і полетіли закордон. Лише згодом вони надіслали своїм рідним і близьким повідомлення щодо того, що вони одружилися. Це була розсилка: “шампанське і листівка з повідомленням про їх одруження, а також “вказівкою” – відсвяткувати цю велику подію за них.

Ольга Цибульська розповіла всю правду про те, як вийшла заміж

“Ми більше 20 років разом і 10 офіційно. Навіть посивіли разом. Тому, якщо Ви запитаєте, що найважливіше у стосунках, так це — постійно змінюватися і “штормити”, – повідомила Ольга Цибульська.